Астролог за тази година: Бъдете предпазливи, оглеждайте се за опасности

Астролог за тази година: Бъдете предпазливи, оглеждайте се за опасности
A A+ A++ A

Трябва да бъдем предпазливи като заека и да се оглеждаме за опасностите около себе си. Това съветва астрологът Валентина Маренова в ефира на сутрешния блок "Добро утро, България" на Радио "Фокус".

Според нея въпреки всичко 2023 година се очаква да бъде по-спокойна от предходната, благодарение на няколко фактора:

"Това е вече разпадналият се през декември месец аспект Сатурн - квадрат - Уран, борбата между старото и новото, борбата между това установеният ред, който познаваме всичко, което ни е познато и в което усещаме стабилност така или иначе под някаква форма се разруши и оттук нататък се установява новия модел“, каза Маренова.

Годината на заека, в която навлизаме според китайския хороскоп, също оказва благоприятно влияние, като все пак трябва да се оглеждаме за опасностите около себе си. Затъмненията през годината ще бъдат само 4, което отново, е благоприятно, смята Маренова.

Относно ретроградните планети, с които започна годината, астрологът уточни, че въпреки лошата ѝ слава, ретроградността означава винаги: Спри се, помисли, огледай се навътре.

Тя сподели от личен опит какви неща са ѝ направили впечатление: "Хората търсят своя смисъл, каква е целта в живота им, искат да разберат каква е мисията им. Може би и с прехода на Плутон в новата енергия на Водолея тези въпроси ще стават все по-чести и хората ще се обръщат към все по-духовните неща."

Астрологът уточни още, че планетата Плутон е символ на трансформацията, която този път ще бъде насочена към съзнанието на хората, като уточни, че промяната ще бъде по-осезаема за хората, които са "здраво стъпили на земята“.

"Добре е да имаме някакъв поглед към невидимият свят, който е много по-голяма част от нашето съществуване“, каза още тя.

Плутон е планета с бавен преход, която е символ на колективното и според Маренова ще окаже влияние и в световен мащаб.

"2023 за кратко ще усетим световни трансформации, защото Плутон за кратко ще навлезе във Водолей от 23 март до 10 юни. Очаква ни някакво разместване на политическата система, дали световни лидери или някакви икономически организации, ще се разместят пластовете. Може някакви тайни да излязат на повърхността, но това е само едно предзнаменование за нещо, което ще се случи 2025 година, защото тогава Плутон окончателно ще премине във Водолей“, допълни още астрологът.

#астролог

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"