Авиокомпанията „ИзиДжет“ открива нова дестинация Лондон Станстед - София

Авиокомпанията „ИзиДжет“ открива нова дестинация Лондон Станстед - София
Лятното разписание на „ИзиДжет" за 2013 г. от летище Станстед предвижда 1.7 милиона самолетни места в 10 900 полета до 27 държави в Европа и Северна Африка. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Водещата европейска и най-голяма във Великобритания лоукост авиокомпания „ИзиДжет" (EasyJet) съобщи, че открива три нови дестинации в своята програма за 2013 г.от летище Лондон Стандстед – София, Маракеш и Шарм ел Шейх.

Станстед става третата дестинации на „ИзиДжет"  до и от България, след Лондон Гетуик и Манчестър. Авиокомпанията ще лети два пъти седмично от Станстед до София и обратно, с дни на полетите във вторник и събота, като първият полет ще бъде извършен на 16 февруари 2013 г.

„ИзиДжет" ще разположи на летище Станстед по-голям самолет Еърбъс А320, със 180 места на борда.

Освен София, авиокомпанията ще лети три пъти седмично до Маракеш и два пъти седмично до Шарм ел Шейх.

Полетите влизат в продажба в четвъртък, 1 ноември, на уеб сайта на авиокомпания.

„ИзиДжет" е ангажирана да превръща пътуването в лесно и достъпно за всички пътници и ние преценяваме всеки сезон къде да прибавим нови полети, базирани на места, за които нашите клиенти са изявили желание най-много да посетят. Аз съм сигурен, че тези три нови слънчеви дестинации ще се радват на огромна популярност сред туристите", заяви търгивския директор на авиокомпанията Хю Айткън.

Лятното разписание на „ИзиДжет" за 2013 г. от летище Станстед предвижда 1.7 милиона самолетни места в 10 900 полета до 27 държави в Европа и Северна Африка.

#София #Лондон #дестинация #туристи #EasyJet #Станстед #летище

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"