Босът на UFC наби жена си за Нова година ВИДЕО

Босът на UFC наби жена си за Нова година ВИДЕО
A A+ A++ A

Босът на веригата за бойни изкуства UFC Дейна Уайт наби жена си Ан по време на новогодишната им ваканция в Мексико, пише „Труд“. Във видеото, публикувано от TZM, се вижда той да говори със съпругата си и да я държи за китките, докато тя му „отговаря“, като го удря по лицето. Уайт отговори, като я удари по гърба, преди други хора да се намесят в инцидента.

Не след дълго Уайт проговори и обясни ситуацията, в която се намира двойката.

„С жена ми бяхме навън на Нова година и за съжаление това се случи. Аз съм едно от момчетата и сте ме чували да го казвам много пъти, които се застъпват, че жените не трябва да бъдат докосвани, и сега тук говоря за това. Ние сме женени от почти 30 години, познаваме се от 12-годишни и очевидно сме преживели някакви глупости заедно. Имаме три деца и това е една от онези ситуации, които са ужасни. Жалко е и точно сега сме по-загрижени за децата“, каза Уайт и добави: „В момента сме фокусирани върху семейството. Хората ще имат мнение по този въпрос и повечето ще бъдат прави. Особено в моя случай. Никога не трябва да вдигате ръка на жена. С жена ми се обичаме, заедно сме. Това е само една от неприятните ситуации“.

Очевидци, които са били в нощния клуб, посочват, че Уайт и съпругата му са били пияни преди настъпилата физическа саморазправа. Инцидентът продължил по-малко от минута, а двойката бързо се сдобрила и заминала на почивка.

Освен това самият Уайт призна, че в "компанията им" определено има много алкохол и че това не е оправдание, а самата Ан направи специално изявление за TZM и потвърди думите на съпруга си.

#Нова година

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »