Евгени Минчев: Гери-Никол кънти с розово юларче, Киркоров блести като кремълска башня

Евгени Минчев:  Гери-Никол кънти с розово юларче, Киркоров блести като кремълска башня
Колаж: Телеграф
A A+ A++ A

Кунчева, Младжов и Карина - отличници на 2022

Ако мога да похваля в последните дни на 2022 година едно телевизионно лице, то това ще бъде Ивелина Кунчева. Топ репортер на Нова нюз, ерудирана естетически и светски, тя поднася репортажите си облечена на световно ниво. Ето, днес, Кунчева позира с прелестна розова рокля, излязла сякаш изпод пръчката на вълшебница. Щедрата панделка е получила своя пиедестал и грее под добре оформените коси на водещата. Ивелина умее да позира отлично, за което свидетелстват срещите и със световни знаменитости през годините. Комплименти за бизнесмена и меценат на изкуството Ники Младжов, който макар в диапазона на черно- бялото, успешно задържа първенството по вкус сред кавалерите. Неговата приятелка Карина /вляво/ , е повече от стилна в този цвят и кройка.

Азис като монах до Карлеуша

Какъв послушен и тих седи Азис до Карлеуша а тя цялата в златно, като ехо на костинбродския певец от началото на кариерата му. Тук наистина може да се каже, че някой струва теглото си в злато. Но модното тегло тук е доста по-голямо, защото поне на мен ми дава сигнали за естетическа слабост. Ако беше миманс от Междузвездни войни, щях да оправдая цялата ламариненост на облеченото. Но тук има заявка за звездност, която директно отива в канала на повечето ми очаквания. Този златен бермудски триъгълник, е като брониран срещу отстрел или нашествие. Нагоре отново изглежда с предпазна цел, гърдите са солидно предпазени. Ще се изненадам, че го казвам, но тук Азис седи неловко, свито, неразбиращо, като първокласник в женска баня или монах който наднича в такава. Да е в черно седи очарователно, даже ми липсват някогашните му забрадки, русотии и пищималчета.

Киркоров блести като кремълска башня

Освен ако не играе ролята на прадядото на Корона вирус, Филип Киркоров няма много основания за тази царственост. Е да, освен ако не се чувства крал Лир, но това е друга трагедия. Погледът ми не може да се справи с толкова много позлата а съм бил много пъти във Ватикана. Какво все пак кара звезда с толкова други качества, да иска да бъде като елха пред Кремъл... Златната натруфеност звучи така, сякаш иска да потули някаква тъга или неудоволетвореност. Тя се стича от раменете и прави Киркоров да изглежда като някоя църковна башня. Ако дори горната част, като по-изпипана и величествена ми допада, то в панталона седи нещо мудно, свлечено, провинциално. Материята имам предвид.

Гери-Никол кънти с розово юларче

От видяното си правя заключение, че Гери Никол или е подготвена за детска градина или тоалетчето и е недовършено. Тази скалъпена невинност, произхождаща от розовото и панделката, може да бъде подвеждаща, защото с малки изключения, като венче с изкуствени цветя, това можеше да е направо Чичолина. Гери Никол сигурно е имала най- учтиви намерения към своята публика, но дори не искам да си представям спестеното продължение в останалата част на тялото. Ако е подходила скучно, това би могло да бъде розов клин, комбиниран с бели маратонки. Какво ще пренася или къде ще бърка в крайна сметка с тези ръкавици. Те са само един нюанс по-светли от сутиена, но ми създават такова цветово главоболие, че посягам към аптечката. Гаджето дълго наблюдава украшението около врата на Гери и оповестява, че на подобно нещо в Лондон казвали... юларче.

Кацарова облечена в „скаличка“? Голям кеф

Шоколад и мляко или сепариран млечен шоколад- това мъчи мислите ми относно Силвия Кацарова. Основната дреха е в бяло, млечно и някак девствено. То подобрява тургура на известната дама а кафявото стяга цветовата субстанция и напомня на витрина от сладкарница Захарно петле... Че Силвия е един сладкиш е повече от вярно, но бива ли толкова сметана да се изсипе в очите на нищо подозиращият зрител. Шоколадовите отенъци в блузата подтикват да и бъде подарена сребърна лъжичка и да и се даде срок да „изяде“ всичко по себе си. Блузата ми напомня на „скаличка“ , в която „големият кораб“ на Кацарова се е сблъскал като един цветови Титаник.

Новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

#Евгени Минчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"