Предсказания на Нострадамус: През 2023 г. ще се случат хиляди неприятни събития

Предсказания на Нострадамус: През 2023 г. ще се случат хиляди неприятни събития
A A+ A++ A

Според френския астролог Мишел дьо Нострадам 2023 година няма да е спокойна, а в света ще се случат хиляди неприятни събития. Човекът, написал 6338-те пророчества, отдавна си е отишъл - след като почина на 2 юли 1566 г., но и неговите предсказания продължават да съществуват, като над 70% са докладвани от Годишния хороскоп като действително сбъднати.

"Двамата претенденти ще се обединят

когато повечето други се обединят с Марс.

Африкански лидер е уплашен и сразен

Двойният съюз е разделен от флота“

Веднага след като бе публикувано предсказанието му, започнаха и спекулации кой е африканският лидер. Някои виждат в него залеза на Илон Мъск, който е роден в ЮАР.

Пет смразяващи прогнози за 2023 г. разкрива френският астролог Мишел дьо Нострадам.

Първо, конфликтът в Украйна, причинен от инвазията на Русия, се прогнозира от Нострадамус като още по-голям и дори еволюиращ в пълномащабна Трета световна война.

Прогнозата се основава на ред, написан от Нострадамус, който гласи:"Седем месеца Великата война, хора мъртви от зли дела“.

Това обаче може да се отнася и до конфликта в Югоизточна Азия между Китай и Тайван, и възможността за конфликт, свързан с ядрена енергия.

Конфликтът може и да ескалира, тъй като САЩ обявиха, че ще увеличат подкрепата си за Тайван, одобрявайки законопроект от 6,5 милиарда долара за подкрепа на отбраната на страната срещу Китай.

Все пак в прогнозите на Нострадамус не всичко е обречено и мрачно, тъй като следващата година може да има огромен пробив в космоса.

Астрологът пише, че светлина ще падне върху Марс, което предполага отваряне на възможност — може ли хората да посетят четвъртата планета от слънцето до 2023 г.?

Ако Ричард Брансън, Илон Мъск или Джеф Безос имат нещо общо с това, тогава може би.

А що се отнася до 85-годишния папа Франциск — той може да се оттегли до 2023 г., като мястото му ще заеме доста заплашителен лидер, смята астрологът.

Предсказанието гласи: "В последното преследване на Светата римска църква ще бъде Петър Римлянинът, който ще пасе стадото си сред много изпитания, след което градът със седем хълма ще бъде разрушен и страшния Съдия ще съди хората. Край."

Небесен пожар върху Кралската сграда също е предсказан от астролога, което предполага, че целият свят се променя значително или това просто е краят на времената — всеки да го разбира както си прецени.

Въпреки това, Нострадамус също говори за нов световен ред, който ще види съюза на две сили — потенциално мъж и жена — да се обединят. Уви, той прогнозира, че няма да продължи дълго.

Нострадамус е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция, на 14 декември 1503 г. и е известен френски лекар, кабалист и фармацевт, но световна популярност получава най-вече с книгата си “Les Prophéties", чието първо издание е публикувано през 1555 г.

#Нострадамус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"