Майка: Детето ми е жертва на системен тормоз в детска градина в Пловдив

Майка: Детето ми е жертва на системен тормоз в детска градина в Пловдив
A A+ A++ A

Майка твърди, че детето й е обект на системен тормоз в детска градина в Пловдив. Само за последния месец то се прибира със синини и охлузвания два пъти.
И в двата случая лекар издава медицинско, върху детето е било оказано физическо насилие и е била причинена болка и страдание.

Проблемът започва в края на месец октомври, когато група родители решават да входират подписка срещу проблемно дете в групата, разказа в студиото на "Здравей, България” по NOVA Даниела Нешева.

Тогава жената е привикана от директорката на детската градина. По думите й тя била заплашена. “Попитаме защо ще входираме тази подписка и ме заплаши, че нещата ще се обърнат срещу нас”, каза още майката на близнаци - момиче и момче.

На 13 декември Даниела Нешева вижда охлузвания по едно от децата й. По думите на децата една от госпожите в хванала момченцето за ухото и то е било изведено от стаята.

На 21 декември детето отново се прибира със синини. Детето разказва, че педагогът го е накарал да я ухапе, след което го е държала за краката.

Директорката на детската градина отказа коментар пред камера на NOVA.

#детска градина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »