Вижте къде ще празнуват депутатите и какви подаръци искат да получат

Вижте къде ще празнуват депутатите и какви подаръци искат да получат
A A+ A++ A

Подготвени ли за народните представители за празниците, какви подаръци са купили, къде и с кого ще празнуват. На всички тези въпроси отговориха депутати от различни парламентарни групи в Народното събрание специално за колегите от Агенция "Фокус".

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков сподели, че ще бъде заобиколен от най-близките си хора, а за подаръци не му е останало време. "Малката му дъщеря Ани иска нова цигулка", каза той и изрази надежда, че заедно със семейството си ще прекара едни нормални и хубави дни без толкова политическо говорене. "Нещото, което най-много ми липсваше през тази година бе времето със семейството ми", заключи бившият министър-председател и сегашен депутат.

Даниел Митов от ГЕРБ каза, че за подарък желае точно определена книга, която тайно се надява да му бъде подарена от съпругата му.

Народният представител от БСП Иван Ченчев и председател на Комисията по култура и медии към парламента сподели, че на новогодишния празник ще е извън града, а книгите са фаворитът за подарък.

Депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев посочи, че традицията в семейството му са технологичните подаръци като даде за пример безжичните слушалки.

Делян Добрев от ГЕРБ каза, че съпругата му се заела с коледните изненади, а празниците ще прекара в родния си град Хасково, а на Нова година ще бъде в морския град Созопол.

Относно подготовката и избора на подаръци Георги Самандов от "Български възход" бе категоричен: "Мъжете сме излъгани, че сме по-силният пол. Това всъщност са жените. Вкъщи жена ми се грижи за тях."

#депутати #Коледните и Новогодишните празници

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »