Стамбини: Сънувах появата на Емили тротинетката

Стамбини: Сънувах появата на Емили тротинетката
A A+ A++ A

Днес на гости ни е Стамбини, който беше viral в онлайн пространството много преди Instagram и TikTok. Въпреки, че го поканихме, за да си говорим за любов, решихме че е по-добра идея първо да обсъдим какво се случва с Бритни Спиърс и много други световни мистерии и конспирации!

Стамбини, ти ни направи психопрофил в началото на нашата среща. Какво научи за всяка от нас?

Много положителни хора, обичащи това, което правят. А и зодиите ви са супер!

Какво смяташ по въпроса за Бритни Спиърс?

Огромен парадокс е случващото се около нея. Част от хората смятат, че все още е затворена, но пък други мислят, че е починала и е заменена от клонинг. Действително се качват стари материали и явно други хора управляват нейната страница в Instagram. Преди всичко тя е човек и американските власти трябва да разберат какво се случва с нея.

У нас няма много информация, защото българският консуматор не иска да се напряга психически и обича да разпуска с дори просташки видеа. Все пак пандемията много ни повреди. След последния локдаун живеем в несигурност и не сме сигурни какво да очакваме в следващия ден. Затова хората живеят за днес.

Спомена, че си имал пророчески сън по повод пандемията.

Да, повечето неща, които се случват в живота ми съм ги сънувал. Сънувах следното: прозорците ми бяха зазидани и отивах до магазина да крада, дори ударих един човек с бухалка. Навсякъде имаше консерви, всичко беше потънало в прах. Друго, което сънувах беше огромно наводнение в София, но за щастие това не се случи.

Как се научи да тълкуваш сънищата?

Те просто се случват. След като се разделих с Тихомир бях много депресиран и не функционирах правилно. Една нощ в съня ми се появи покойният ми дядо. Беше ме хванал за рамото и ми казваше, че всичко ще се подреди. Раздялата беше най-големия крах в живота ми, чиито последствия все още ме преследват.

Съща така сънувах Емили. Беше нещо като регресия. Не виждах лицето, а само силуета. Видях русо момиче. Още тогава е усетих, че ще се случи нещо.

В днешно време почти нищо не помня от сънищата и не сънувам хубави неща. Но пък напоследък овладях осъзнатото сънуване.

Вярваш в енергиите. Как точно си ги обясняваш?

Всеки човек и неговата душа излъчва енергия. Той я предава - например има хора, които са негативни и развалят всичко само с присъствието си. Можем да си оставим лошата енергия вкъщи - така съм научен. Излизам, заключвам вратата и съм друг човек.

Казваш, че харесваш true crime и мистерии. Какво ти дава подобен тип съдържание?

Според мен, гледайки подобно съдържание, изучаваме психиката на хората. Така осъзнаваме как травмите от детството могат да ни повлияят кто възрастни. Напоследък затъпяваме и е добре да търсим различен тип познание и да се обогатяваме. Темите, свързани с убийства не ме натоварват. Стигаме до извода, че детството е коренно важно за развитето на човека.

Твоите пророчески сънища още в детството ли започнаха?

По-скоро имах видения. Бях послетил лечителка, която ми каза, че трябва да се изправя срещу страховете си. Беше ме страх от тъмното, затова се затворих сам в мазето на тъмно. Наскоро преодолях страха си от водата, като се записах на дайвинг курсове.

Каква е разликата между духа и привидението?

Духът е полупрозрачен, силуетен, докато привидението е като сянка. Имал съм и привидения, и среща с духове. За първи път ми се случи, когато бях малък по време на сънна парализа. Впоследствие разбрах, че баба ми беше донесла пръст от гробищата, тъй като нейният брат беше починал.

На следващата вечер видях един войник, който беше обезглавен на масата, главата му висеше и страшно много се уплаших. Последното ми привидение беше някакъв вид касапница под формата на сенки. Призраците и приивиденията не говорят - идват и наблюдават. Целта на тези срещи е опит за контакт или недовършени дела.

Трябва ли да ни е страх от тези неща?

Не! Трябва да показваш хладнокръвие. Те идват, когато си най-зле и могат да ти докарат множество проблеми. Човек може да бъде обладан от дух, защото те търсят обект, в който да се вселят. Ако ти замирише неприятно, значи има присъствие. Същото важи и когато ти стане студено. Когато се местят предмети, това показва наличие на полтъргайст, а когато човек беснее, вероятно го е обсебил демон.

Какво е мнението ти за пандемията?

На мен локдаунът ми полвия положително, защото нямах проблем с това, че съм затворен. Този период ми помогна да пренаредя приоритетите си. За мен пандемията си беше изпит. Много мои познати сложиха край на живота си. Хората продължават да ходят с маски. Масовият страх, който вся медията изигра лоша шега на психиката ни. Вчера се изкашлях и една жена ме изгледа ужасено. В един момент спрях да следя официалната информация. Също така, хората не знаят, че еднократните маски се сменят през определено време и не е нормално да ги носят по време на цялата пандемия.

#Емили

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »