Мъж заплаши жена си с убийство и наръга кучето им с нож

Мъж заплаши жена си с убийство и наръга кучето им с нож
Pixabay
A A+ A++ A

Столичанин е привлечен като обвиняем за закана за убийство и нанасяне на телесна повреда на животно, съобщиха от пресцентъра на полицията в Перник.

Битовият скандал е станал в село Драгичево. Вчера 43-годишна жена, с постоянен адрес в столицата, подава сигнал в полицията срещу мъжа си, твърдейки, че е упражнил насилие върху нея и домашния им любимец.

Служители на Второ районно управление установили и задържали 41-годишен мъж, който нанесъл прободни рани на домашното си куче с нож. Обвиняемият отправил и закани за убийство към жена си. След случая животното било настанено във ветеринарна клиника с опасност за живота.

Първоначално 41-годишният бил задържан за 24 часа с полицейска заповед, а впоследствие му е наложено задържане за до 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор. Привлечен е като обвиняем от органите на реда и работата по случая продължава съвместно с прокуратурата.

Това е поредният случай на насилие върху животно в миньорския град. В средата на този месец непълнолетен младеж прояви жестоко отношение към кучето на съседа си, нанасяйки му удар с остър предмет в областта на крака.

Източник:БТА


#домашно насилие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »