Годишен хороскоп за зодия Дева

Годишен хороскоп за зодия Дева
A A+ A++ A

Като практичен земен знак, управляван от Меркурий, вие се гордеете с логичната си, точна перспектива за живота. Тъй като нещата в света стават все по-непредвидими тази година, ще трябва ли да адаптирате нови техники, за да се справите с хаоса?

Ако погледнем вашия управител Меркурий, докато преминава през четири вместо през три ретроградни периода тази година, Дева, краткият отговор на този въпрос е не. Тъй като всички ретро цикли се случват, когато вашият лидер е в земни знаци, вие все пак ще имате спокойно поведение, докато се справяте с потенциалните негативни ефекти.

Структурираният Сатурн се чувства непокорен по време на разположението си във въздушния знак Водолей и вашия дом на рутина в началото на годината, подчертавайки вниманието ви към детайлите и разкривайки способността ви да работите усилено, за да завършите лични и/или професионални задачи и проекти. Упоритата ви работа не зависи от незабавното удовлетворение, защото сте напълно доволни от забавените награди. Получаването на това чувство на постижение и гордост от работата ви е достатъчно сега.

Както всяка година, ще празнувате рождения си ден по някое време между края на август и края на септември, когато вашата аналитична и организирана природа трябва да бъде най-оценена. Ако планирате парти за себе си, ще бъде важно всеки детайл да бъде обработен с прецизност! И когато летните месеци приключат, ще бъдете повече от готови да започнете да мислите за есента и връщането на нещата към "нормалното". Почистването, организирането и премахването на ненужните неща (разбира се, по екологичен начин) ще бъде високо в списъка ви с приоритети сега.

Финанси и кариера

Много неща се случват по отношение на финансите през първото тримесечие на 2023 г. за Девите. Още от началото на годината независимите професионалисти и хората в бизнеса, свързани с консумативи, може да видят увеличение на приходите. Това обаче не е най-доброто време за разширяване на бизнеса, ако обмисляте да го направите. Освен това, това е добър момент за закупуване на превозно средство. Имайте предвид ипсата на финансова подкрепа от семейството, поради което е вероятно да сте сами в подобно начинание. В началото на годината планетните съвпади, свързани с финансови въпроси, са мрачни - има вероятност да настъпят загуби, ако вземете неинформирани решения.

През първото тримесечие на годината разходите може да са много за вас, а източниците на доходи ще се свият до няколко. Не очаквайте големи печалби от фондовия пазар през 2023 г. Въпреки това е вероятно да получите увеличение и добро повишение, ако смените работата си. Транзитът на Юпитер може да ви даде възможност за пътуване в чужбина през третото тримесечие. Освен това 2023 г. ще бъде подходящо време за пътувания в чужбина, ако сте спестявали за такова. Слънцето и Меркурий могат да предизвикат някои разходи за децата.

Всяка голяма инвестиция, като например в имот, трябва да се направи след второто тримесечие на годината. Ако в семейството има някакъв конфликт поради собственост, би било разумно да избягвате важни решения по това време. Имате добри шансове да получите възвръщаемост на предишната си инвестиция през третото тримесечие на 2023 г.

По отношение на професията, може да почувствате, че напредвате бавно, което не е задължително да е вярно. Може дори да срещнете хора, които са постигнали много за много по-малко време. Ако планирате да започнете бизнес през 2023 г., Венера ви предлага да проведете анализ със съпруга си.

Здраве

Здравословните проблеми в живота на представителите на Дева през 2023 г. ще се дължат на техния гняв. Ако успеете да обуздаете гнева си, присъствието на Юпитер в хороскопа ще ви осигури изобилие от добро здраве през цялата година. Най-добрият начин да го контролирате е като ядете здравословна храна и отделяте време за себе си. Също така, трябва да прекарвате време с вашия съпруг или партньор по-често.

Стресът и гневът са свързани с Луната. Следователно следните средства за угаждане на Луната също могат да ви помогнат. До месец юни 2023 г. бъдете внимателни не само за вашето, но и за здравето на вашите деца. Опитайте се да не пропускате рутинни прегледи или лекарства. По-възрастните от вас може да имат някои проблеми, свързани с очите по време на периода. Освен това астролозите казват, че трябва да намалите зависимостта си от лекарства възможно най-много през 2023 г. Например, ако приемате хапчета за сън или хапчета против болка по време на цикъл, опитайте се да ги избягвате, доколкото е възможно.

За изобилие от добро здраве през 2023 г. интересно нещо, което хороскопът за Дева 2023 г. предлага е да се доверите на природата. Считайте я за лек и се опитайте да включите посещение на водопад в маршрута на следващото си пътуване тази година.

Любов

Любовта ще намери своя път към вас тази година по начини, които никога не сте си представяли. Силното присъствие на Венера в любовния хороскоп на Дева за 2023 г. ще вдъхнови срамежливите да потърсят любов, а смелите най-накрая да съзреят да намерят баланс между желанието си за връзка и професионалния си живот. Всъщност преходът на Луната в хороскопа през първата половина на годината ще ви насърчи да търсите дълготрайни връзки. Ако сте приятели с противоположния пол от известно време, има шансове да почувствате някакво привличане към тях. Астролозите съветват да не се отчайвате да работите върху чувствата и да ги оценявате, преди да ги изразите. Освен това има голяма вероятност да тълкувате погрешно сигналите, идващи от тях, така че не разчитайте на тях.

Ако имате връзка или сте женени, през първото тримесечие на годината може да възникнат някои спорове. Присъствието на Сатурн в хороскопа през този период показва, че не трябва да посочвате взаимно предишни грешки, тъй като това само ще ескалира неволите ви като двойка. Любовният хороскоп за 2023 г. ви моли да предотвратите безсмислени спорове, особено такива, които са започнати, за да наранят само егото на другия.

Месеците юли и август са желани за бракове по любов. През последното тримесечие на годината се препоръчва да продължите да пазите тайната си любов в тайна, тъй като участието на родителите ви може да създаде трудности в отношенията ви с партньора ви. Пазете се от братята и сестрите си в този период, тъй като те могат да създадат препятствия във връзката ви.

#годишен хороскоп #днвен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"