Слънчев декемврийски вторник

Слънчев декемврийски вторник
A A+ A++ A

Във вторник през деня ще преобладава слънчево време. Преди обяд на места в равнините ще е с ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб, в източните райони - умерен вятър от североизток. Максималните температури ще са между 2° и 7°, в София - около 3°.

Над Черноморието ще има предимно значителна ниска облачност. Ще духа умерен вятър от север-североизток, който вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са 6°-9°. Температурата на морската вода е 10°-12°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб югоизточен вятър. Температурите ще започнат да се повишават и максималната на 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра - около нула градуса.

През следващите дни ще е без валежи. В сряда ще се задържи почти тихо. Сутринта на много места в низините и котловините ще бъде мъгливо или с ниска облачност, подобрение на видимостта и разкъсване на облачността ще настъпва в следобедните часове. Минималните температури ще са между минус 5° и нула, а максималните - между 5° и 10°, по-ниски - в местата с трайна мъгла.

В четвъртък със слаб юг-югозападен вятър температурите ще се повишат с 2-3 градуса, на по-малко места ще се задържа облачно или с намалена видимост.

#слънце

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »