Кои са финалистите на Световното в Катар?

Кои са финалистите на Световното в Катар?
pixabay.com
A A+ A++ A

Тазгодишното Световно първенство в Катар приключва след само броени дни. В Лусаил ще се изиграе финалът на надпреварата, а един срещу друг ще застанат два от най-силните отбори на планетата - Аржентина и Франция. И двата тима имат по две световни титли до момента, а в неделя ще се борят за трети трофей.

От друга страна, това дава възможност на хората, обичащи да правят спортни залози, да направят своите предвиждания в спортна секция winbet.bg. А ето и как двата колоса на световния футбол успяха да достигнат финала в Катар:

Аржентина и последният шанс на Меси

Ден след спечеления 1/2-финал срещу Хърватия, голямата звезда на Аржентина Лионел Меси потвърди, че срещата с Франция ще бъде неговият последен мач на Световно първенство. До този момент звездата на “лос албиселесте” никога не е печелил трофея, но сега ще може да го стори във финалната си поява на Мондиал.

Играчите, обичащи да правят залози на живо, със сигурност не са скучаели с аржентинския отбор. Особено драматичен бе 1/4-финалът срещу Нидерландия, който южноамериканският тим спечели след изпълнение на дузпи. В 1/2-финалната фаза аржентинците играха страхотно и постигнаха гръмка победа с 3:0 над Хърватия.

Този аржентински отбор обаче не се гради единствено около Лео Меси. Николас Отаменди и Кристиан Ромеро се представят стабилно в защита, докато в средата на терена триото Енцо Фернандес, Алексис МакАлистър и Родриго де Пол правят страхотен турнир. Впечатляващо се представя и голмайсторът на Манчестър Сити Хулиан Алварес, който вкара много важни голове досега.

Франция - в битка за защита на трофея

Настоящ световен шампион, Франция има възможността да се превърне в първият отбор от десетилетия насам, успял да защити титлата си. “Петлите” достигнаха финала дори без контузените Карим Бензема, Пол Погба, Н’Голо Канте и Люка Ернандес, а Килиан Мбапе има вкарани пет гола от началото на турнира.

В 1/2-финалната фаза Франция срещна голямата изненада на Мондиал 2022 Мароко, но игра дисциплинирано и постигна победа с 2:0. Далеч по-трудно на “петлите” бе в предходния етап на надпреварата, когато бе постигната трудна победа с 2:1 над Англия.

Килиан Мбапе има шанс да спечели Златната обувка на турнира, а силно впечатление с представянето си прави Антоан Гризман. Футболистът на Атлетико Мадрид се радва на свободна роля на терена, като често той се връща дълбоко назад, за да помага на защитата. Определено Гризман заслужава комплименти за себераздаването си с националната фланелка.

Специални бонус оферти в WINBET

До финала на Мондиал 2022, потребителите на WINBET все още могат да се възползват от офертата “Бонус Стоичков”, позволяваща им да получат безплатен залог, определен от самия Христо Стоичков. Всеки, който направи квалифициращ единичен залог на живо на стойност поне 20 лева, с минимум 1.30 коефициент, ще получи право на безплатен залог. Неговата стойност ще определи Христо Стоичков по един иновативен за България начин.

Същевременно всеки, който е направил четири квалифициращи залози за “Бонус Стоичков”, се класира за офертата “Бонус 4-4-2”. Там освен, че ще получи четири безплатни залога, потребителят ще бъде включен и в жребия за две големи предметни награди - нови телевизори.

Редовните клиенти на WINBET вероятно са забелязали, че операторът е добавил и нови функционалности за правене на спортни залози. Два от тях са Бонус Колонка и 0% Марж.

Чрез Бонус Колонка всеки клиент на оператора, поставил поне три събития в права колонка, ще получи бонус към нея в зависимост от броя селекции. Колкото до 0% Марж, там всеки може да се възползва от определени спортни събития, които са с т.нар. 0% марж, тоест - с по-добър коефициент.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

#Катар 2022

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »