Битата от колега актриса Диана Димитрова отказала да се яви на разпит?

Битата от колега актриса Диана Димитрова отказала да се яви на разпит?
A A+ A++ A

Диана Димитрова отказа на ченгетата да се яви на разпит. Причината за това е, че актрисата не може да разчита на адвоката си, който в момента е извън страната. Това разбра "България Днес" от свои източници в редиците на Столичната дирекция на вътрешните работи.

Вчера разследващите, които нищят побоя над актрисата, я привикват на разпит, но остават изненадани от отговора й. Звездата от "Откраднат живот" категорично заявява, че няма да е яви без адвоката си, който в момента е в чужбина. "Много държа той да присъства на разпита", казва актрисата.

Ченгетата нямат какво да кажат, тъй като това е конституционно право на Димитрова и не могат да я задължат да се яви без защитник. Малко са случаите у нас, в които, когато викат жертвата на разпит, тя да иска адвокат. Изключително странно е, че Димитрова толкова настоява за своя защитник, понеже ще я разпитват като потърпевша, а не като извършител.

Адвокатът на набитата преди 5 г. актриса не е уточнил пред властите кога точно ще се върне. Това най-вероятно ще се случи след Коледа, а на 29 декември изтича и законовият срок на СДВР да проведе разпита. Наблюдаващият прокурор надали ще държи отговорни ченгетата в случай, че не успеят да изпълнят дадените им указания, защото не зависи вече от тях.

Цялата сага, която държи обществото в напрежение вече близо трета седмица, започна след изненадваща публикация на Димитрова в профила й във Фейсбук. В поста актрисата твърди, че е пребита на снимачната площадка по време на работа преди цели 5 години. Към публикацията имаше и прикачени снимки, на които се виждат синини от евентуалния побой. Както по лицето, така и по ръката.

Още на следващия ден Софийската районна прокуратура се самосезира и стартира разследване, което очевидно върви доста мудно, но не само по тяхна вина - има си срокове!
След като Димитрова бъде разпитана, СДВР ще извика на разпит човека, посочен от актрисата като свидетел. Актрисата трябва да даде подробности за случая и ако историята й е правдоподобна, ченгетата ще трябва да разпитват около 30 души. Толкова са хората, които са били свидетели как даденият побойник заплашва Димитрова, че пак ще я нашамари. Това твърди самата звезда от "Откраднат живот" в публикацията си. Предстои разпитът да се състои след Коледа, а може би даже след Нова година.


#Диана Димитрова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »