Трифонов: Знаел ли е Денков, че работи за мафиот, като е бил зам.-министър на Борисов?

Трифонов: Знаел ли е Денков, че работи за мафиот, като е бил зам.-министър на Борисов?
A A+ A++ A

Мъчи ме един въпрос. Дали кандидатът за министър-председател на "Продължаваме промяната" акад. Николай Денков е знаел, че като е бил зам.-министър в кабинет на Бойко Борисов през 2014 г., всъщност е работил за един мафиот и е обслужвал с решенията си мафията. Това написа в личния си профил във Facebook лидерът на "Има такъв народ" Станислав Трифонов.

Коментарът му идва, след като на пресконференция съпредседателите на "Продължаваме промяната" - Кирил Петков и Асен Василев, обявиха, че ще изпълнят втория мандат и ще предложат за премиер бившия министър на образованието Николай Денков.

"Ако това е било така, значи акад. Денков е бил част от отбора на мафията през 2014 г. Днес обаче акад. Денков е лъскаво опакован в нова роля - почтен и независим кандидат от "А" отбора на "Промяната", допълва още Трифонов.

"Защо? Защото лицемерието и шарлатанията трябва да бъдат скрити зад правителство на малцинството, което да изпълни единствената мечта на хора като Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов, а тя е те да са на власт. Дори тази власт да мине през подкрепата на мафията и синджирът впоследствие, с който Бойко Борисов ще ги държи изкъсо. Щом пък за тази цел акад. Денков е съгласен…Видимо е свикнал, няма да е нещо ново за него", завършва лидерът на ИТН.

#Слави Трифонов #Слави Трифонов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"