Ревнивият бизнесмен, който смля жена си, е Симо Касабов! Хората го атакуват във Фейса, където има семейна идилия СНИМКИ

Ревнивият бизнесмен, който смля жена си, е Симо Касабов! Хората го атакуват във Фейса, където има семейна идилия СНИМКИ
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Симо Касабов е бизнесменът, който се прочу вчера из цяла България, след като зверски преби съпругата си заради ревност, научи Novinite.bg . Женицата бере душа в болница и е претърпяла операция. Между другото за поне втори път се налага тя да ляга под ножа след нанесен побой от благоверния й. Този път млатенето е било с помощта на тенис ракета и ритници така че състоянието на жертвата на домашното насилие е тежко - далaкът й е отстранен, има и други наранявания.

Пловдивският ревнивец, чиито фирми се занимават с разнородна дейност, бил инсталирал подслушвателни устройства в мобилните телефони и такива за следене на местоположението - на жената и на децата. Те многократно са били заключвани в дома им без тяхното съгласие. Имало е много пъти скандали и побои. На 14-ти около 23,00 часа мъжът се прибира и заварва жена си да говори по телефон, който той не е виждал и който няма поставено устройство за подслушване. Тогава взима една тенис ракета и започва побой, вследствие на който пострадалата е с множество хематоми, скъсан далак, фрактури на две ребра спукано тъпанче.

След побоя жената успява да избяга, а нейни приятелки я откарват до болницата. Там лекарят я познава, защото се оказва, че през 2018 година тя е била при него - пак с травми, като тогава завила, че е паднала по стълбите.

Във Фейсбук страницата на Симо Касабов има множество снимки, илюстриращи семейна идилия, почивки на скъпи дестинации и усмивки. Зад този измамен параван обаче жената и децата са живеели в същински ад. Той е бил и сред учредителите и спонсорите на партията на Цветан Цветанов.

Зорко око на нашата медия видя, че под публикации на Касабов вече валят многобройни обвинения към него и хората го нападат.

Ревнивецът, който е сред известните фенове на Локомотив Пловдив, в момента е в ареста и предстои да му бъде повдигнато обвинение.

#побой #Пловдив #бизнесмен #домашно насилие #Симо Касабов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"