СНИМКИ Ивет Лалова на 13-о място за най-секси спортистките! Едрогърдата голфърка Пейдж е №1

СНИМКИ Ивет Лалова на 13-о място за най-секси спортистките! Едрогърдата голфърка Пейдж е №1
A A+ A++ A

Звездата на българския спринт в последните 20 години Ивет Лалова попадна в класация на най-горещите спортистки в света. В подреждането на xfreehub.com двукратната европейска шампионка е на 13-о място.

Царицата

Именно колежките на 38-годишната Ивет от Царицата на спортовете са най-многобройни в топ 50 на най-сексапилните. В листата влязоха цели 15 атлетки, като преди нашето момиче са само тъмнокожата състезателка на троен скок Фатима Диаме (Исп, №12), най-бързата британска спринтьорка Дина Ашър-Смит (№11), канадската олимпийка в овчарския скок Алиша Нюман (№10), шампионката на 400 м с препятствия от Токио 2020 и световна рекордьорка Сидни Маклафлин (САЩ, №7) и седмобойката от Австрия Ивона Дадич (№6).

Най-напред от хубавиците в леката атлетика е Алика Шмид. 24-годишната блондинка така и не успя да запише мечтания дебют на олимпиада, след като пътува за Токио, но беше резерва в смесената и женската щафета на Германия на 4 по 400 м.

Въпреки че е търсен модел и се радва на 3,3 милиона последователи в Инстаграм, а освен това беше наета за кондиционен треньор на футболния Борусия (Дортмунд), Алика е категорична, че не е казала последната си дума на състезателната писта. Именно затова 175-сантиметровата Шмид отклони оферта за снимки в „Плейбой“, защото иска да бъде запомнена с резултатите си, а не с великолепното си тяло.

Тенис

Пет са тенисистките в класацията на красавиците, като с едни гърди пред всички сред тях е №17 Южени Бушар, достигала до №5 в ранглистата. Бившата тръпка на Григор Димитров, която прави опити да се завърне в елита след операция на рамото, e родом от Канада, но се установи в Маями.

28-годишната звезда имаше близо 2 г. връзка с играча от НФЛ Мейсън Рудолф, ала през лятото се появи с друг мъж - Джак Бринкли-Куук (27). Брюнетът е син на американския топмодел Кристи Бринкли и имаше връзка с манекенката Нина Агдал, която се прочу като гадже на Леонардо ди Каприо.
Другите тенисистки, привлекли вниманието на xfreehub.com, са №27 Камила Джорджи (Ит), която умира да се снима по бельо и да излиза гримирана на корта, №34 Серена Уилямс, №37 Мария Шарапова, която си връща великолепната форма, след като роди син Теодор през юли, както и №45 Наоми Осака.

Футбол

Сред световните хубавици има и много футболистки, а две от тях са сред първите три. Става дума за хърватската националка и звезда на Грасхопър Ана Мария Маркович (№3), а втора е друга 23-годишна нападателка – Алиша Леман. 165-сантиметровата фурия е открито бисексуална и имаше връзка със съотборничката си в швейцарския национален отбор Рамона Баухман. Ходеше и с бразилския халф на Вила Дъглас Луис.

Голф

На последно и първо място сред най-горещите спортистки на планетата са голфърки. На опашката е майсторката на стика Луси Робсън, която идва от Лондон, но 10-годишна се мести със семейството си във Флорида и се изявява в професионалната верига. №1 е някогашната й съперничка и инстаграм сензация с 3,7 млн. последователи Пейдж Спиранак.

Тази година 29-годишната американка оглави и класацията за 100-те най-секси жени на списание „Максим“. Тогава тя възкликна: “За мен е такава чест да бъда обявена за най-сексапилната жена за тази година. Когато ми казаха, не спирах да ги питам „сигурни ли сте?“, защото наистина не вярвах. За мен да си секси опира до увереност и до това да се чувстваш удобно в собствената си кожа. Винаги съм била вярна на себе си и съм горда, че следвам толкова много жени, които са носили тази титла преди мен“, пише "Телеграф".

#Ивет Лалова #секси

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"