Обявиха TikTok-ърка за новата Баба Ванга

Обявиха TikTok-ърка за новата Баба Ванга
A A+ A++ A

2022 г. не беше белязана от болести като предходните две, но пък беше доста наситена с какви ли не събития, които си бяха напълно исторически. Със сигурност едно от тях е смъртта на кралица Елизабет II през септември, а събитието беше успешно предсказано от тийн екстрасенска, която във Великобритания вече сравняват с Баба Ванга, пише каналът Vbox7.

20-годишната Хана Карол има списък от 28 предсказания, които е публикувала на 7 януари тази година. И трябва да признаем, че голяма част от тях вече са се сбъднали. В това число влизат раздялата на Пийт Дейвидсън и Ким Кардашиян.Повечето от предсказанията касаят световни знаменитости тип клана Кардашиян, Хари Стайлс, Хийли и Джъстин Бийбър и тн., но няма как да не отбележим, че списъкът ѝ започва именно със смъртта на кралицата.

Досега Хана е познала още за скандалите около Кание Уест, бременността на Риана, бебето на Ник Джонас и Приянка Чопра, както и гей герой на Дисни. Особено плашещо е, че по-надолу в списъка ѝ е заложила и контакт с извънземни.

"Смятам, че всички мои прогнози ще се окажат верни. Може да не съм познала, че ще се случат тази година, но те ще се случат", заявява TikTok-ърката пред британския Mirror.

#Баба Ванга #Тик Ток

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"