Максим Бехар е сред най-влиятелните PR инфлуенсъри в Twitter за 2022 година

Максим Бехар е сред най-влиятелните PR инфлуенсъри в Twitter за 2022 година
A A+ A++ A

Максим Бехар, главен изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc., се нареди сред Топ 50 най-популярните Twitter инфлуенсъри в PR сферата в света. Проучването бе проведено от една от най-влиятелните в световен мащаб медийни агенции – Commetric. Бехар е единственият комуникационен експерт в класацията, който не е от Съединените американски щати или Обединеното кралство. Така той затвърждава своята позиция сред най-известните PR лидери в света.

Агенцията за медийни анализи Commetric използва свой доказан метод за изчисляване на индекса на популярност в Twitter, като се включват както количествени показатели – брой последователи, харесвания, отговори и др., така и качествени показатели като съдържание и релевантност.

Сред останалите PR експерти в класацията са световно признати лидери в комуникационния бранш, сред които Сара Еванс (САЩ), Стюарт Брус (Великобритания), Грегъри Галант (САЩ), Франсис Ингам (Великобритания), Джона Бърк (САЩ), Ела Минти (Великобритания), Стивън Уодингтън (Великобритания) и други.

Цялата класация можете да видите тук.

Бехар е изключително активен в своите социални мрежи и често дава началото на важни дискусии относно PR бизнеса. Той твърди във всички свои медийни изявления, че социалните мрежи са бъдещето на комуникационния бизнес и всеки експерт трябва да познава отлично характеристиките на всяка една от тях, защото всички те имат своите особености.

По-рано тази година PR експертът Максим Бехар бе избран за втори път за „Най-добър PR специалист в Европа за 2022“ от една от най-влиятелните специализирани медии в света – PR Week. Освен PR специалист с дългогодишен опит и бивш Президент на световната PR организация ICCO, Максим Бехар бе избран за международен доверен партньор (International Fellow) на британската PR асоциация PRCA. Той е и за член на Консултативния съвет на един от най-влиятелните европейски университети ENGAGE.EU. Бехар е автор на една от най-добрите книги за PR в момента – „Световната PR революция“. Издадена първоначално в САЩ, книгата постигна забележителен успех с рекордни продажби в Amazon и бе класирана сред 100-те най-добри PR книги на всички времена от Book Authority. Максим Бехар е и единственият българин, вписан в Стената на славата на ICCO в Лондон.

За Максим Бехар:
Максим Бехар е световно известен експерт по връзки с обществеността, предприемач и писател, възпитаник на Харвард Кенеди. Бехар е основател и главен изпълнителен директор на водещата PR компания M3 Communications Group, Inc., партньор на водещата световна PR компания – Hill+Knowlton Strategies. Той е бивш президент на световната PR организация (ICCO), а през 2021 г. бе назначен за директор по международното развитие. Той е настоящ президент на Асоциацията на Световния комуникационен форум със седалище в Давос, Швейцария. Той бе избран за международен доверен партньор (international fellow) на британската PR асоциация PRCA и за член на Консултативния съвет на един от най-влиятелните европейски университети ENGAGE.EU. Той е вписан в световната PR Зала на славата в Лондон и също така е отличен с много титли, сред които „Най-добрият PR специалист в Европа“ за 2020 г. и 2022 г. от PR Week, „Глобален изпълнителен директор на годината“ от The International Stevie Awards и „Комуникатор на десетилетието“ от Индийската асоциация на бизнес комуникациите. Автор е на световния бестселър „Световната PR революция“, който е класиран сред 100-те най-добри PR книги на всички времена от Book Authority и също така има рекордни продажби сред новите PR книги в Amazon. Роден и израснал в България, той се смята за глобален гражданин.

#Максим Бехар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"