Фантастични температури днес!

Фантастични температури днес!
ecowars.ru
A A+ A++ A

През деня в петък времето ще се задържи предимно облачно и мъгливо. Над останалата част от страната очакваме и временни разкъсвания на облачността и повече слънчеви часове.

Максималните температури ще се повишат и ще са пролетни със стойности около 13-16°С. По-ниски ще са над Северозападна България – до 8-9°С. Ще духа слаб до умерен от югозапад.

Времето в София:

През нощта срещу петък в столицата ще е с разкъсана облачност, а след полунощ ще се образуват и мъгли. Минималните температури ще се повишат и ще са между 4-5°С, а максималните - около 11-12°С, около обед - и с временни разкъсвания на облачността.

Времето в планините:

Ще има разкъсана висока облачност. Ще духа силен вятър, предимно от югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 10°, на 2000 метра - около 5°.

Времето по Черноморието:

Облачността ще е разкъсана, а следобед ще намалее до слънчево. Щепродължи да духа силен вятър от югозапад. Максималните температури ще се повишат и ще са между 12°-16°С. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Прогноза за фини прахови частици:

Не се очакват замърсявания.

Времето на Балканите:

В по-голямата част от Балканите облачността ще е променлива, следобед - и с валежи от дъжд. На места в равнините и низините ще остане мъгливо. Температурите ще се повишат и ще са необичайно високи за декември.

Източник: MeteoBalkans

#прогноза за времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »