Максим Бехар бе избран за „Мениджър на годината" чрез онлайн вот

Максим Бехар бе избран за „Мениджър на годината" чрез онлайн вот
Максим Бехар получи наградата на зрителите на Би Ти Ви за "Мениджър на годината" от едно от най-полулярните лица на медията Емил Чолаков.
A A+ A++ A

Максим Бехар бе избран за „Мениджър на годината" за 2012 г. на онлайн гласувалите в анкетата на Би Ти Ви в рамките на годишния конкурс на списание „Мениджър".

Българският PR експерт, печелил десетки международни награди, бе номиниран от авторитетното списание "Мениджър" сред десетте най-добри мениджъри в страната за 2012 година. Той бе награден за номинацията си на бляскава церемония, заедно с другите деветима номинирани, която се проведе в Софийската опера вечерта в петък.

Максим Бехар, собственик и главен изпълнителен директор на една от водещите PR компании в България, M3 Communications Group, Inc., триумфира с наградата на зрителите на Би Ти Ви, гласували за „Мениджър на годината" на сайта на медията и по този начин си тръгна с две отличия.

„Има две много важни неща в България, сега през 2012 година. Едното се отнася за дъжавата, другото - до нас, мениджърите," заяви Бехар при получаването на наградата за номинацията в топ десятката на мениджърите в страната.

„Държавата трябва да разбере, че играе с бизнеса в един отбор. В него обаче бизнесът играе център нападател, а държавата е вратар и защита - пази го и му подава топки, за да вкарва голове. Второто е това, което мениджърите трябва да знаят - никога не се предавайте, никога не спирайте, вкарвайте голове и не поглеждайте назад," добави той.

„Благодаря за тази номинация, благодаря на моите колеги от всички досегашни екипи на М3, на сeмейството ми, които ме търпи, на моите клиенти и партньори, на приятелите, които винаги са ме окуражавали и на корелегите ми от Българския форум на бизнес лидерите, които ми помогнаха наистина да се чувствам лидер," каза още PR експертът.

Само преди седмица Максим Бехар получи наградата „Бизнес комуникатор на десетилетието" на Индийската асоциация за бизнес комуникации на тържествена галавечеря в хотел „Тадж Махал Палас" в Мумбай. Той става първият чужденец, носител на тази награда от основаването на асоциацията през 1956 година.

Два месеца преди това Максим Бехар бе обявен от престижните световни Stevie Awards за "Мениджър на годината" в света в областта на  PR, реклама и маркетинг. Преди това компанията му M3 Communications Group, Inc. получи Stevie за най-добра PR агенция в света, а авторитетният The Holmes Report я обяви за най-добра консултантска компания в Източна Европа за 2011 година.

Бехар е и член на Борда на престижния Форум за комуникации в Давос, Швейцария и ковчежник и член на Изпълнителния комитет на най-влиятелната световна PR организация - ICCO. От 2004 година е Почетен консул на Република Сейшели в България. От януари 2012 година той е председател на офиса на най-голямата PR корпорация в света Hill+Knowlton Strategies в Прага, Чехия.

ТАЗИ СТАТИЯ НА АНГЛИЙСКИ

#Максим Бехар #Stevie Awards #Hill+Knowlton Strategies #M3 Communications Group #PR #бизнесмен #изпълнителен директор #мениджър #списание "Мениджър"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »