Сърбаме си компилацията с ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА Volume 3

Сърбаме си компилацията с ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА Volume 3
A A+ A++ A

Нямаше ги доста време, но този май галактиката отново има нужда от своите Пазители! Време е да си сърбаме компилацията с Пазители на галактиката Volume 3 – дългоочаквания завършек на историята на най-колоритната и обичана група неудачници във филмовата вселена на Марвел. Филмът на виртуозния майстор на жанра Джеймс Гън (Пазители на галактиката, Отрядът самоубийци) ще ни направи съпричастни на най-важната мисия на Пазителите до момента.

В Пазители на галактиката Volume 3нашите обичани героиизглеждат малко по-различно от обичайното.Звездния повелител Питър Куилвсе още оплаква смъртта на Гамора, но трябва да намери начин да обедини екипа около себе си, както за да спаси Вселената от надвиснала угроза, така и да защити един от тях. Мисия, която, ако не бъде завършена успешно, може да доведе до края на Пазителите такива, каквито ги познаваме.

Първият трейлър на филма само открехва вратата към необикновените перипетии, които очакват познатите ни герои, давайки твърда заявка, че Пазители на галактиката Volume 3 няма да отстъпва по нищо на своите предшественици и на 5 май, само в кината, ще предложи на зрителите незабравимоприключение с наистина искрена и вълнуваща история, много хумор и иновативен екшън. Без никакво съмнение, те са… „Грут“!

Режисьор и сценарист на Пазители на галактиката Volume 3 е Джеймс Гън (Пазители на галактиката, Отрядът самоубийци). В главните роли са Крис Прат, ЗоиСалдана, Дейв Батиста,Карън Гилън, Пон Клементиф, Шон Гън, Брадли Купър, Вин Дизел, ЧукудиИуджи, УилПолтър и ЕлизабетДебики. Към актьорския състава се присъединява и номинираната за „Оскар“ българска актриса Мария Бакалова като един култовите образи в киновселената – Космо, съветско куче, изпратено в космоса през 60-те години, който сега е пазител на космическата станция Ноууеър.

Сърбаме си компилацията с Пазители на галактиатаVolume 3само в кината от 5 май на 3D, IMAX 3D и 4DX.

#Пазители на галактиката

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай