Две 15-годишни българки изчезнаха в Германия, полицията ги издирва

Две 15-годишни българки изчезнаха в Германия, полицията ги издирва
A A+ A++ A

Две сестри близначки са изчезнали в Германия, съобщи полицията в Мюнхен, която е вдигната на крак след сигнал от родителите на момичетата.

Двете момичета са били в семейния апартамент в стария град на Мюнхен, около 22 часа в четвъртък вечерта. На следващата сутрин изчезват безследно.
В петък сутринта родителите се събудили, но от дъщерите им нямало и следа, пише "Билд".

Не са оставили някаква следа къде са отишли. Родителите, които не могат да обяснят изчезването им, подали сигнал в полицейското управление същата сутрин. До момента двете момичета не са се прибрали, съобщава порталът Еurope-cities, цитиран от "24 часа".

„Всички мерки за издирване и разследване, извършени от мюнхенската полиция, бяха неуспешни. Местонахождението не може да бъде изяснено досега“, казва говорител на полицията в Мюнхен.

Изчезналите момичета са описани по следния начин: Силвана е на 15 години и е висока около 160 см, тежи около 55 килограма с "южноевропейски облик". Пясъчно руса коса, дълга до раменете и с татуировка на кокалчето на дясната ръка „S 723“.

Нейната сестра Надежда е също толкова висока и тежи около 55 килограма, но е с дълга черна коса.

Съобщено е, че двете момичета може да пътуват с голяма сива чанта.

Двете момичета са видяни за последно в апартамента на родителите си около 22:00 ч. на 24.11.2022 г., когато семейството си е легнало.

#изчезнали българки #Германия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай