Трагедия! Почина полицаят, пометен с кола от възрастен мъж на АМ "Тракия"

Трагедия! Почина полицаят, пометен с кола от възрастен мъж на АМ "Тракия"
A A+ A++ A

Младият полицай Иван Тасев, който пострада тежко при инцидент на магистрала "Тракия" в района на 107-ми километър, е починал днес, предава репортер на Plovdiv24.bg.

Припомняме, че ПТП-то с участие на полицейския автомобил, възникна на 26 ноември на магистралата между Пловдив и Пазарджик в ранния следобед. "Форд" връхлита отзад патрулна кола, осигуряваща съдействие при полагането на маркировка по магистрала. Двама полицаи пострадаха - Тасев и негов колега, който бе с рана по главата, но вече е в стабилно състояние.

Тасев бе настанен в УМБАЛ "Свети Георги" с тежка черепно-мозъчна травма, където лекарите една седмица се бориха за живота му. 35-годишният мъж оставя малко дете сираче и жена вдовица.

Прокуратурата вече привлече като обвиняем шофьора, причинил катастрофата. Обвинението е за причинена средна телесна повреда като водач на МПС по непредпазливост. Законът предвижда за това лишаване от свобода до 3 години или пробация.

Обвиняемият е 74-годишен мъж. Той е също в болница. Констатирано е, че има лошо счупване на таза.За състоянието му ще бъде изготвена и медицинска експертиза, която да установи всичко необходимо за делото.

#полицай #почина #АМ Тракия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от In Memoriam
Последно от In Memoriam

Всички новини от In Memoriam »