Атанасова: Готови сме да получим мандата, имаме състав на правителство

Атанасова: Готови сме да получим мандата, имаме състав на правителство
Кадър: bTV
A A+ A++ A

"Готови сме да получим първия мандат. Ще предложим състав на правителство. Ако няма правителство с първия мандат, то с втория ще е съвсем трудно. На България й е нужно редовно правителство и ние сме готови на всякакви варианти", това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Ние ще предложим управленска програма и държим тя да има подпис от лидерите на всички партии в парламента. Искаме гарантирана парламентарна подкрепа. Ние сме водили единствено разговори за подкрепа по различни политики. Мисля, че не е чак толкова сложно да осъзнаем своята отговорност", каза тя.

"При всички положения ще предложим състав на кабинет. Ако никой не го подкрепи, то няма да го внасяме за гласуване в Народното събрание", коментира Атанасова пред bTV, цитирана от "24 часа".

"Ние с ДБ сме от едно европейско семейство и няма нищо по-логично да направим кабинет заедно. Нелогичното е ДБ да подкрепя кабинет, в който участва БСП, а това вече се случи. Аз съм крило на Христо Иванов в ГЕРБ. Лично аз съм гласувала за него", каза още тя.


#Десислава Атанасова #мандат #правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »