След дни: Две критични дати носят коренна промяна за човечеството

След дни: Две критични дати носят коренна промяна за човечеството
fishki.net
A A+ A++ A

Най-известният астролог в Русия Тамара Глоба даде прогнозата си за 2023 година, като заяви, че ни очакват в най-скоро време две дати, които ще са критични за света.

Едната е още в края на тази година – 22 декември 2022, другата е 23 януари 2023.

Те ще донесат коренна промяна и ще имат резонанс за години напред, но не са свързани с ядрен удар, уточни тя.

Глоба твърди, че следващата година ще е една от най-трудните за човечеството.

Според нея войната няма да завърши скоро.

Тя подчертава, че всички трябва да бъдат готови за глобалните промени в света, които ще изменят цивилизацията.

Хора, които са имали много, сега ще останат без нещо, а други – които не са имали нищо, ще имат голям успех, защото ще се възползват от технологиите, финансовите потоци от новите цифрови системи, както и от новите професии, казва Глоба.

Тя припомня, че вече сме излезли от опасния астрологичен тунел, който завърши на 8 ноември, но изпитанията през следващите 2 месеца ще са сериозни.

Според астроложката в близко бъдеще хората ще емигрират активно, а онези, които остават в страната си, е вероятно да сменят местожителството си.

Подобно на Нострадамус, тя предвещава и природни бедствия. През 2023 г.в света могат да възникнат наводнения и земетресения, предупреждава Глоба. В крайна сметка обаче нещата ще започнат да се оправят.

"Събитията, които се отнасят до този труден период, ще доведат в последствие до желанието да се обедини целият свят, колкото и странно да звучи това сега. Всички се затвориха в себе си и това ще продължи до 2024 година. И едва от 2026 г.ще започнем онези събития, които могат да доведат до отворен свят", сподели прогнозата си тя, като добави, че визите ще изчезнат, границите ще се разрушат, а държавите ще бъдат положително настроени една към друга.

В близко бъдеще всичко ще се промени драстично. "Преразпределението на света ще започне, разместването на картите ще продължи година и половина. Страните, които са били в забвение, ще възкръснат и ще станат значими", заяви астрологът.

#Тамара Глоба #критични дати #коренна промяна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »