Съпругът на убитата Фанка се страхувал да не отвлече децата им

Съпругът на убитата Фанка се страхувал да не отвлече децата им
Фейсбук
A A+ A++ A

Георги Пашов, съпругът на 28-годишната Фанка, чието тяло беше открито днес по обед в изоставен гараж на пловдивското село Пъдарско, изпитвал страх бившата му жена да не отвлече двете им деца. За тях се грижел бащата, след като преди повече от година двамата се разделили. Имали брак, но нямали развод, пише "?4 часа"

Пашов е задържан като заподозрян за тежкото престъпление, разтърсило Пъдарско. Повече от две денонощия полицаи от Раковски издирваха 28-годишната жена, която изчезна в петък призори на път за работа. Днес по обед откриха трупа й, а преди това намериха чантата й хвърлена в кладенец.

Според разследващи Георги направил самопризнания. Дъщеричката Селина учи в училището в Борец и е второкласничка, като всеки ден пътува до школото и обратно. Братчето й Галин, който е на 14 г., идвал да я посреща на спирката. Майката успявала понякога да издебне, за да целуне дъщеричката си. Бащата твърдял, че много се страхува Фанка да не отвлече децата. Това била неговата версия, която разправял из селото. Галин също живеел при баща си.

След раздялата младата жена се преместила да живее в друга къща на същото село. Според местни била свястна и работлива и трудно издържала нравите на мъжа си. Това я принудило да го напусне. Той пък обяснявал, че го зарязала заради друг мъж.

Жалко за децата, казват жители на Пъдарско.



Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »