Слави скочи на "Промяната" и БСП

Слави скочи на "Промяната" и БСП
A A+ A++ A

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов написа пост във Фейсбук, в който обвинява "Продължаваме Промяната", че са откраднали изборите. Към публикацията си той добавя и видео с изказване на депутатът от БСП Георги Свиленски.

Ето и целия му пост:

"Вижте това видео. В него депутатът от БСП Георги Свиленски обвинява доскорошните си коалиционни партньори от “Продължаваме промяната” и “Демократична България”, че са откраднали изборите. Нали чувате добре? Обвинява ги, че са откраднали изборите!

По думите на Свиленски, Кирил Петков е отишъл при него и му е казал, цитирам: “Оттеглете закона и ще Ви дам кодовете (на машините).”

Това изглежда като някакъв майтап, но всъщност е изключително скандално. Защото бившият премиер е предложил на практика престъпна сделка - да позволи на БСП да манипулират машините, ако се откажат от хартиените бюлетини.

Склонен съм да вярвам, че Кирил Петков наистина е казал това. Вие познавате Кирил Петков само от телевизора и всъщност не го познавате. Но аз го познавам. Неговата представа за власт е абсолютната власт. Познавайки добре натюрела му, той може да си е фантазирал, че има абсолютна власт и че може да държи и да се разпорежда с кодовете на машините за гласуване. А може наистина да е имал такава власт и заедно с Асен Василев да са се разпореждали с кодовете. Все пак Асен Василев има известен опит с кодове.

Едно е сигурно - това е грандиозен скандал. Защото Кирил Петков, “Продължаваме промяната” и “Демократична България” могат и са манипулирали резултатите от изборите чрез машинния вот. Не го казвам аз, казват го депутати от БСП, които само допреди няколко месеца за Кирил Петков бяха “почтени” и той искаше да продължи да управлява с тях, защото са “почтени”.

#Слави Трифонов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"