Големият МЕСЕЧЕН хороскоп за декември

Големият МЕСЕЧЕН хороскоп за декември
A A+ A++ A

ОВЕН:

През декември на представителите на зодия Овен, ще им се струва, че са пълни със сила и енергия. Но в края на годината ще разберете, че сте много изтощени и имате нужда от смяна на обстановката. Препоръчително е да не губите ценно време за безполезно общуване и още повече да не влизате в чужди конфликти. Месецът ще ви донесе много нови запознанства, но не всички от тях ще са перспективни и полезни. Направете равносметка и започнете да мислите за бъдещето.

Любов и семейство

През декември, ще трябва да се справите с чувството на ревност. Дългогодишните отношения ще се изправят пред нов кризисен период. Не правете прибързани заключения при първата кавга. В крайна сметка все пак ще стигнете до извода, че половинката ви е този човек, когото с никой не може да замените. Препоръчително е да не обръщате внимание на различните провокации и да се държите достойно.

Необвързаните представители на знака трябва да бъдат по-открити към обкръжаващият свят. Новите познати могат да направят погрешни заключения за вашата личност. За да не изглеждате като ядосан и обидчив човек, опитайте се да демонстрирате само положително настроение и най-добрите си качества. В края на месеца ви предстои забавно парти с приятели, възползвайте се от шанса да се видите с някой, с когото сте загубили връзка от дълго време.

Кариера и финанси

В кариерно отношение, ще постигнете нови висоти. Шефовете ще оценят вашият ентусиазъм към новите задачи, а колегите ще ви подадат ръка, ще бъдат приятелски настроени и надеждни в трудни моменти. Може да разчитате на одобрението на екипа и надеждната им подкрепа, когато е необходимо. Изберете изпитани пътища и не прекалявайте, в противен случай ще разрушите репутацията си и ще си създадете врагове. Ако си създадете врагове, може да сте сигурни, че има голям шанс да загубите работата си.

През декември са възможни големи финансови загуби поради невнимание или висока лековерност към непознати хора. Проверявайте всички документи преди подписване, бъдете внимателни при работа с банкомат и не споделяйте паролите си с никого. Тези които имат собствен бизнес е добре да създадат контакти с юрист, който ще помогне по всички финансови и правни въпроси. При всички случай трябва да бъдете по-внимателни с новите запознанства. В края на месеца ви очаква много изгодна, интересна оферта.

Здраве

През декември ще са благоприятни различни козметични процедури, масаж, акупунктура, хирудотерапия. Йогата и плуването, ще ви доставят не само удоволствие, но и перфектно ще тонизират вашето тяло. Добре е да започвате деня си рано и никога да не пропускате сутрешната гимнастика. Ако чувствате, че нямате време за нищо и до края на деня сте напълно изтощени, опитайте да промените ежедневието си.

От средата на декември, с голяма степен на вероятност, ще ви притеснят проблеми на опорно-двигателния апарат. За да намалите рисковете и да предотвратите обостряне на хронични заболявания, използвайте традиционната медицина. Ако сте планирали почивка, отидете на санаториум. Към края на декември младите трябва да се погрижат за репродуктивната система. Ако планирате потомство, не забравяйте да посетите лекар и да преминете необходимите тестове.

ТЕЛЕЦ:

За представителите на зодия Телец, декември ще бъде много активен месец. Ще имате много успехи както в работата, така и в личния живот. Възползвайте се от момента и да направите смела крачка напред. Вашият чар и общителност ще ви помогнат да достигнете нови висоти и да удивите другите.

Любов и семейство

Краят на годината ще ви донесе много нови запознанства и приятни срещи. Определено няма да бъдете лишени от внимание. Всяка от вашите романтични връзки, ще започва внезапно и ще се развива бързо. Някои от вас отчаяно ще решат коренно да променят личния си живот, но е препоръчително да не бързате, в противен случай може да направите някоя глупост. Опитайте се самостоятелно да контролирате хода на събитията и не позволявайте на любимия да ви манипулира по важни въпроси.

Семейните ще искат да променят нещо. Може би ви липсва дете, което ще разбие скуката и ще внесе много нови емоции в семейния живот. Пригответе се за невероятни решения и резки завои. На вашата половинка много ще и хареса вашата решителност и непредсказуемост, това ще помогне да върнете предишната страст във връзката и да преоткриете любимия в нова светлина.

Кариера и финанси

През декември не се очакват трудности при изпълнението на вашите задачи. Успешно ще се справите с работата си и безкористно ще помогнете на колегите. Възползвайте се от факта, че сега ще бъдете пълни с енергия. Началниците ще оценят вашата интелигентност и желание за работа и ще ви предложат доходна допълнителна работа или командировка. Не се отказвайте, това ще помогне за балансиране на финансовото ви състояние. Благодарение на това, че обстоятелствата ще са благосклонни към вас, ще може да спечелите добри пари за подаръци на близките и да си купите нещата за които отдавна мечтаете.

Тези които имат собствен бизнес, трябва да бъдат по-твърди с подчинените, ако не искат те да им се "качат на главата". По често демонстрирайте своите амбиции. Дайте да се разбере кой е шефът на работното място. Помнете за обещанията, които сте дали. Материалната страна ще задоволи напълно вашите очаквания. Ще имате възможност да помогнете на близък човек. Не се притеснявайте, всички дългове ще ви бъдат върнати навреме.

Здраве

През декември си направете годишен преглед и проверете имунитета си. Сега има голяма вероятност да хванете бронхит или пневмония. Не бъдете немарливи към здравето си и ако се появи кашлица, незабавно отидете на лекар и започнете лечение. Могат да се обострят хронични заболявания на нервната система. Възможни са прояви на невралгия, които ще попречат на важните планирани събития и ще изискват продължително медицинско лечение. Не жалете пари за лекари и лекарства.

Много представители на знака ще изпитат силна апатия. Това ще повлияе на ефективността ви, така че започнете да приемате витамини и тонизиращи чайове. Правилното хранене и упражненията ще ви помогнат да се върнете във форма. Започвайте всеки ден с гимнастика и ободряваща закуска и тогава депресията ще ви заобиколи. Откажете пушенето. Ако е много трудно, тогава поне минимизирайте броя на изпушените цигари.

БЛИЗНАЦИ:

За представителите на зодия Близнаци декември, ще бъде активен месец във всяко едно отношение. Предстоят поредица от предположения, разкрития и креативни идеи. Освен това влиянието ви върху другите ще се увеличи, което значително ще помогне за израстването в кариерата. Опитайте се да бъдете по-меки по отношение на близките и обичащите ви хора, но не задържайте това, от което вече не се нуждаете. Важно е да запазите получената информация и да я използвате правилно в бъдеще. Съхранете свежите мисли и новите идеи, за да се върнете към тях, когато дойде време да реализирате плановете си.

Любов и семейство

Успехът в любовните дела ще зависи пряко от вашата способност, бързо да променяте тактиката си на поведение. Отношенията с противоположния пол ще бъдат гъвкави и меки. Ще се почувствате силни, поради благоприятното подреждане на планетите. Може да разчитате на силни приятелства, но не се възгордявайте с превъзходството си и вашият авторитет. Възползвайте се от интелекта си, за да съхраните благоприятната ситуация.

Запознанства очакват необвързаните след 20 декември. Сред тях ще има и такива, които ще искате да запазите за дълго време. Все пак обърнете внимание на старите връзки. Разбира се, не са изключени болезнени раздели и загуби, но за да получите нещо ново, неизбежно трябва да загубите нещо, което е изживяло себе си. Препоръчително е да не бързате с нещата и да ги оставите да се развиват според небесните закони. Семейните представители на знака ще изпитат нужда от духовно израстване и ще подбуждат членовете на семейството към съвместни пътувания до религиозни места.

Кариера и финанси

Интересни нови решения често ще изникват в главата ви, но бързането от една идея към друга, носи риск от загуби. Не преследвайте всички цели едновременно, опитайте се да си записвате своите замисли и правете планове за бъдещето. Натрупайте собствена банка от предложения и идеи и в подходящото време, ги споделете с ръководството или ги реализирайте самостоятелно.

От средата на месеца заемете активна обществена позиция. Подобрете атмосферата в екипа, обърнете я във ваша полза. Не са изключени полезни предложения за вас от шефовете. Очакват се промени в колектива. Вашите професионални умения ще ви позволят да следвате планирания път и да не прибягвате до външна помощ. В края на декември се увеличава вероятността за трудови наранявания, бъдете внимателни.

Здраве

През първите дни на декември ще имате много енергия, благодарение на която ще може не само да се справите успешно с работата, но и да намерите сили за активни физически тренировки. Благоприятни ще са упражненията за развитие на мускулите на долните крайници и гърба. Но след 10 и 11 декември, енергията ви ще намалее. Тонизирайте тялото си с масажи и спа процедури.

Най-интензивна ще бъде втората половина на декември. В този период вероятността от нараняване ще се увеличи, бъдете бдителни и внимателни по време на шофиране, при приготвяне на храна, също и на работното място, особено ако работите в производство. По-добре е да се откажете от екстремни спортове и не рискувайте при посещение на атракциони.

РАК:

Представителите на зодия Рак, не трябва да се страхуват да започнат живота си от нулата. Вероятно сега ще стигнете до най-важното решение в живота си. Мнозина радикално ще променят хода на своя живот, оставяйки след себе си товара от негативността. Съдбата ви води да познаете истинското удоволствие от живота, не пропускайте шанса да станете щастлив човек.

Любов и семейство

В любовните отношения всичко ще е много интригуващо. Ще поемете инициативата от ръцете на вашата половинка. Ще искате радикално да промените ситуацията, която дълго време не може да бъде разрешена. Ако сте били в неразбираема връзка от дълго време, то през декември всичко ще стане ясно. Не се страхувайте да прекратите изживели себе си отношения. Когато затворите една врата, непременно ще се отвори нова.

Семейните ще са заети с домакински задължения и подготовка за празника. Помислете за желанията на близки и роднини, организирайте им изненади и забавления. Към края на месеца дребните скандали на битова почва, могат да развалят вашето настроение. Покажете своята житейска мъдрост и приложете съветите на по-възрастните роднини, които ви желаят благополучие.

Кариера и финанси

Най-после идва месец, когато може за малко да си отдъхнете. На работа не се очакват сериозни извънредни ситуации. Занимавайте се спокойно с работата си и не се разсейвайте с клюки. Възможно е да сте въвлечени в кавги с колеги, така че се опитайте да бъдете по-малко словоохотливи и не се намесвайте в разговори на трети лица.

С настъпването на празниците, ще дойде и финансовата стабилност. Може да разчитате на добра печалба, която ще ви зарадва и ще помогне да затворите някои стари задължения. В допълнение, направете така, че вашите близки да получат хубави подаръци и емоции.

Здраве

През декември проблемите на стомашно-чревния тракт ще напомнят за себе си. Предстоят дълги празници, така че е време да се погрижите за своето храносмилане. Организирайте си няколко дни на гладно, започнете диета и в крайна сметка преминете на здравословно хранене. Избягвайте храненето на крак, прекалено мазните и пържени храни. Създайте си добри хранителни навици и не лягайте на дивана веднага след хранене.

В края на годината имунитетът ще отслабне. Затова е препоръчително да се закалите. Но не забравяйте, че това трябва да става постепенно и дозирано. Ще бъде полезен и контрастния душ, който ще подобри притока на кръв към органите и ще увеличи кръвообращението. Дайте предпочитание на напитки от горски плодове, шипки, изключете алкохола и цигарите.

ЛЪВ:

През декември представителите на зодия Лъв, най-накрая трябва да се справят с дългогодишните проблеми. Помислете с кого трябва да поправите отношенията си, за да изчистите съвестта си. Вероятно вие ще станете инициатор на помирението, което е много похвално. Не оставяйте проблемите нерешени, ще имате време и сили да промените всичко към по-добро. Но мързелът, ще трябва да бъде изхвърлен.

Любов и семейство

Бъдете лоялни към членовете на вашето семейство. Вашите близки имат нужда от внимание и подкрепа. Да, може да има кавги и конфликти, но проявете мъдрост да не ги допускате в бъдеще и пристъпвайте първи към помирение. За да подобрите романтичните отношения с вашата половинка, обсъдете заедно домакинските въпроси, направете ремонт, отидете на гости при роднини, погрижете се за отглеждането на деца. На много двойки благоприятно ще им се отрази промяната на обстановката.

Необвързаните ще мечтаят да създадат сериозни отношения. Ще имате възможност да срещнете интересни хора и да се потопите в романтика, но не по-рано от 20 декември. При запознанства се старайте да бъдете истински, без ласкателства и преструвки. Веднага споделете своите намерения и предпочитания, за да не давате напразни надежди на потенциалните ухажори.

Кариера и финанси

Не преследвайте парите. Сега е важно да укрепите авторитета си на работното място. Свикнали сте да постигате своето, но си струва да изберете честни пътища за добиване на целите си. Не заблуждавайте хората, през декември всичко тайно ще стане явно и може да ви глобят или уволнят. Особено внимателни трябва да бъдат тези, които носят материална отговорност.

Много от вас ще се вдъхновят от командировки и конференции. Ще искате да научите нови неща, да продължите напред, да получите допълнително образование. Това е много похвално и ще доведе до голям успех. Освен това може да подобрите финансовото си състояние. Опитайте се обаче да живеете според възможностите си и не харчете повече, отколкото имате. Ако почувствате че не ви достигат парите, започнете да спестявате.

Здраве

През този месец са възможни проблеми с кръвоносните съдове и главата. Ако имате главоболие, виене на свят и напрежение, консултирайте се с лекар. Стресовите ситуации също ще провокират пристъпи на мигрена и паник атаки. Търсете баланс и хармония. Опитайте се да не обръщате внимание на негативното, посветете се на спокоен вид спорт и почивка. Когато бързате, сте склонни да се превъзбуждате и да изпускате нервите си, това е и основният ви враг.

Втората половина на декември е чудесна за козметични процедури. Успешни ще са процедурите по подмладяване, стягане на тялото, пречистване. Ако планирате посещение при фризьор, направете го след 15 декември. Радикалната промяна на външния вид, ще ви помогне да си придадете увереност и дори физически да подобрите здравето си.

ДЕВА:

Представителите на зодия Дева през декември ще уловят момента и ще се насладят на прекрасното. Очакват ви приятни промени в личния живот и в обстановката около вас. Приемайте всичко, което ви е дадено с благодарност. Ако в края на годината ви налегне носталгия, тогава отидете на пътешествие. Пристигането на роднини отдалеч, ще ви развесели и напомни за семейните ценности.

Любов и семейство

В семейния живот всичко ще е спокойно и без сериозни проблеми. Възможни са дребни битови неразбирателства, които ще са лесно поправими. Не провокирайте любимите си хора към скандали и не ги укорявайте заради дреболии. Направете нещо хубаво за вашата половинка, отидете заедно на романтична среща, заведете децата при баби и дядовци и останете сами. Отделяйте повече време на интимната страна на живота си.

Необвързаните ще бъдат заинтригувани от новите запознанства. Около вас ще има много хора, но тези, които отговарят на вашия вкус, са трудно достъпни. Трябва да поемете инициативата, ако искате дълга и сериозна връзка. Не се страхувайте да се доверите и отворите сърцето си, в противен случай няма да успеете да спечелите чувствата на потенциалния партньор. Приятелството също може да ви вдъхнови за романтика, но продължението ще зависи от вашите действия.

Кариера и финанси

На работата ще изискват от вас бърза реакция. Шефовете очакват решителни действия и възлагат на вас големи надежди. За да ги оправдаете, ще трябва да се потрудите и да не отказвате, ако ви изпратят в командировка. Освен това там може да срещнете интересни хора и да обмените полезен опит. Не се притеснявайте, финансово това ще се отплати много добре.

Тези, които търсят работа, ще трябва да изчакат. Сега не е най-доброто време за интервюта. Заемете се със самообразование, посещавайте курсове, четете образователни книги, обучавайте се. Ако имате нужда от пари, помислете за изкарване на пари в интернет. Положението ще се подобри едва след празниците, но засега включете икономичен режим и не се паникьосвайте.

Здраве

Обърнете внимание на дихателните органи. В началото на месеца има риск от бронхит и дори пневмония. Приемайте сериозно симптомите на настинка и други заболявания. Със здравето шега не бива, а още повече, когато става въпрос за дихателната система. Ако сте болни, трябва да посетите терапевт. За да се възстановите бързо, опитайте се да почивате повече и не забравяйте да вземете болничен, вместо да карате болестта на крака.

След 15 декември може да забележите спад на силите. Това е временно и ще отмине до края на годината, но за да не загубите енергията си напълно, опитайте се да забавите темпото, спортувайте, бъдете по-активни, ходете пеша, вземайте контрастен душ, купете си абонамент за басейн. Не прекалявайте с тежките спортове, пазете баланс. Не забравяйте да се храните добре, повече протеини и по-малко захар. Помислете как да свалите излишните килограми, които не само развалят фигурата, но и са вредни за здравето.

ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни през декември, ще имат нужда от почивка. През този период ще се чувствате много уморени от всичко. Това е резултат от упоритата ви работа през цялата година. Сега помислете как да се възстановите и отпуснете. Срещата с приятели ще добави добро настроение. Но с някой от вашите близък ви очаква труден разговор.

Любов и семейство

Ще сте много щастливи с вашият партньор. За да съхраните хармонията, подкрепяйте вашата половинка, по-често почивайте заедно, споделяйте общи интереси. Семейните представители на знака ще мислят за децата, за тяхното възпитание и бъдеще. Сега е време да правите планове и да ги приложите на практика.

Необвързаните няма да бързат да свържат съдбата си с нов човек, но има вероятност минали отношения да напомнят за себе си. Ще се появи човек от миналото, който ще ви накара да почувствате носталгия. Не забравяйте, че втори шанс може да дадете, само ако сте готови за ново разочарование.

Кариера и финанси

В работата е важно да завършите всичките си проекти, не оставяйте работата за следващата година. Вашият труд ще бъде добре оценен и заплатен, така че не е нужно да се притеснявате, че средствата няма да стигнат за препитание. Освен това много от вас, ще получат дългоочакван бонус. Само не трябва да се изтощавате с денонощна работа, в противен случай ще доведете организма си до преумора и може да стигнете до болница.

Тези които имат собствен бизнес, ще успеят да достигнат ново ниво. Ще привлечете инвеститори и партньори, които ще останат с вас за дълго време. Като цяло това е един много успешен месец, който ще даде своите плодове. Не оставайте длъжници на тези, които са ви помогнали. В края на годината може да възникне непредвидена ситуация, която ще изисква бързо решение. Стар приятел ще помогне да се справите, само не забравяйте да му благодарите. Годината ще завърши с материално благополучие, което така дълго чакахте, но не бързайте със скъпите покупки, изчакайте малко, когато предложенията са най-изгодни за вас.

Здраве

Обърнете внимание на щитовидната жлеза. Вероятни са смущения в ендокринната система, които ще се проявят със симптоми като сърцебиене, изпотяване, раздразнителност, сълзливост, апатия, умора. Това също ще се отрази на външния вид. Не жалете време и пари за преглед, този проблем трябва да бъде решен. Елементарната кръвна картина направена в лаборатория, ще даде обширен резултат за здравословното ви състояние.

През втората половина на декември са възможни обостряния на заболявания на пикочно-половата система и трудности със зачеването. Ако сте планирали операция, по-добре я отложете за следващия месец. Хирургичните интервенции ще бъдат успешни, но периодът на възстановяване може да се забави. Игрите с имиджа ще ви свършат добра работа, по-смело се заемете с външния си вид.

СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион ще са настроени на оптимистична вълна и смело, ще вървят към своите цели, без да се отклоняват от пътя. Може да възникнат непредвидени обстоятелства, но те никак няма да ви смутят. Само здравословните проблеми могат да ви заставят да промените някои от плановете си. Единственото нещо, което наистина ще ви тревожи, е отношенията, които ще изискват много време и усилия.

Любов и семейство

В сферата на любовта всичко ще е много объркано. Трудно ще взимате решения и често под властта на емоциите. Ако не може да решите какво да направите в дадена ситуация, консултирайте се с по-възрастни роднини, те ще ви дадат добър житейски съвет. Някои от приятелите може умишлено да ви дразнят, бъдете по-внимателни.

На необвързаните представители на знака ще им е трудно. Жадувате за здрава, нормална връзка, но сега не е най-доброто време за това. Отношенията, които ще възникнат през декември, ще бъдат мимолетни и несериозни. Не се отчайвайте, защото всички най-интересни неща предстоят. Засега се заемете с дома и близките, помогнете на някой от роднините си, излезте извън града с приятели или колеги и оставете всички лоши неща, включително трудните отношения, през изминалата година.

Кариера и финанси

Ще завършите достойно всички дела до края на годината. Дори ще успеете малко повече, отколкото сте планирали. Някои здравословни проблеми може да ви накарат да направите пауза, но няма нищо страшно, бързо ще наваксате. Не е нужно да се притеснявате и за финансовото си състояние, през декември то ще се балансира и ще ви позволи да направите някои приятни покупки за себе си.

Тези, които работят с пари, трябва да бъдат по-внимателни. Към края на месеца рискът от измами и мошеничества се увеличава, бъдете подготвени да се сблъскате с всякакви хора. Не губете бдителност, когато подписвате важни документи, винаги се консултирайте с адвокати. Ако планирате да закупите недвижим имот, направете го чрез доверени агенции.

Здраве

Декември ще бъде труден за тези с хронични заболявания, особено със сърдечни проблеми. Първата половина на месеца ще донесе много проблеми с кръвното налягане и кръвообращението. Вероятни са хипертонични кризи, възпаление на вените, чести прояви на аритмия и много други. Препоръчително е да посетите терапевт и да проверите нивата на холестерол. Не забравяйте за лекарствата, които са ви предписани за ежедневна употреба. Алкохолът и пушенето само ще изострят здравословните проблеми, така че помислете как да се отървете от вредните навици.

През втората половина на месеца има риск за вирусно заболяване, внимавайте, когато сте сред голяма тълпа от хора, използвайте предпазни средства, мийте ръцете си по-често и при първите признаци на заболяване останете у дома и спешно започнете лечение. Не забравяйте да се обадете на своя лекар.

СТРЕЛЕЦ:

През декември представителите на зодия Стрелец, ще си позволят да излязат извън позволеното, в движение ще променят правилата на играта и ще премахнат определените от самите тях в миналото норми. За вас е важно да се адаптирате към всяка ситуация и да се научите как да излизате от зоната си на комфорт. Ако успеете да се справите с новите течения, тогава в бъдеще пред вас ще се открият много нови перспективи.

Любов и семейство

Необвързаните най-накрая ще имат възможност да се запознаят с интересни хора. Благодарение на това ще преразгледате възгледите си за взаимоотношенията. Нов партньор ще ви научи на нещо различно, което преди ви се е струвало неприемливо. Случайните срещи ще имат висок потенциал за по-нататъшно сериозно развитие. Опитайте се да приемете всичко спокойно и не избързвайте с нещата.

Тези, които вече са в съюз, ще трябва да се изправят пред нови пречки. Партньорът ще покаже своите не най-добри качества, за които преди дори не сте подозирали. Ако не може да промените ситуацията, променете отношението си към нея. Въпреки това, толерирането на насилствена, нездравословна връзка не си струва. До края на месеца, с голяма степен на вероятност, такава връзка която пречи на вашето развитие ще приключи.

Кариера и финанси

Възможни са кавги с нови колеги и началници. Често ще се дразните от нововъведенията или безпорядъка на работното място. Трябва да се научите бързо да се адаптирате към новите условия, в противен случай рискувате да загубите своите позиции и да бъдете изместени от по-обещаващи служители. Сега не е най-доброто време за конфликти, насочете енергията си към работата. Запазете неутралност на работното място и не се ангажирайте с провокативни действия.

Творческите личности ще търсят източник на вдъхновение. Най-доброто време ще бъде краят на месеца, когато креативността ви ще се повиши до максимум. Бъдете креативни и не се страхувайте да покажете таланта си на другите. Много от вас, съвсем неочаквано, ще получат признание от обществото

Здраве

В началото на месеца може да почувствате силна умора и апатия. Опитайте се да почивате повече и не се превъзбуждайте емоционално. Важно е да може да се отпуснете и да си позволите повече време да се наслаждавате на живота. Няма да е излишно да приемате успокоителни билкови чайове, които ще помогнат на съня да стане по-дълбок и продължителен. Проветрявайте стаята по-често, възползвайте се от ароматерапията. Използвайте всяка възможност, за да си починете от рутината.

През втората половина на месеца, ще сте склонни към настинки. Обличайте се топло и не се преохлаждайте. Ако все пак се разболеете, незабавно започнете лечение и най-добре отидете на лекар, а не търсете начини за възстановяване в интернет. Не пренебрегвайте сигналите на тялото, които показват липса на витамини.

КОЗИРОГ:

Пре декември представителите на зодия Козирог, ще могат да разширят границите на възможното, като включат истински професионалисти в своята работа. Ще може да научите много хора на нещо ново. За някои ще се превърнете в истински авторитет. Честните отношения с хората и яснотата на поставените задачи, ще ви позволят да преодолеете и най-трудните неща. Не обръщайте внимание на това, което говорят зад гърба ви.

Любов и семейство

От началото на декември за необвързаните представители на знака, настъпва период на любовни приключения. Бурният поток от чувства ще продължи до 15 декември. Опитайте се да избягвате неопределеността в новите отношения, тъй като има вероятност да се сблъскате с меркантилни хора, които ще ви използват за свои собствени цели. Тези, които имат връзка, трябва да бъдат максимално честни към своя партньор, тъй като неговата щедрост и доброта ще ви осигури надежден тил на фона на неприятностите от завистливи хора и клюки. Вашите чувства ще се засилят и ще придобият невиждана сила към края на месеца. Ако все още не сте подсигурили връзката си с брак, направете го след 23-ти.

Всички, които са проверили своите отношения във времето, трябва да проявят чувство за хумор пред настъпващите обстоятелства. Говорете по-често, споделяйте наблюденията си. Вашата половинка е готова да ви подкрепи и съчувства, такива емоции ще сплотят семейството. Последната седмица от месеца ще донесе незабравими впечатления. Пригответе се за семейни приключения.

Кариера и финанси

За да постигнете морално и материално благополучие, трябва да работите усилено. Ще имате възможност да посещавате образователни курсове или да се преквалифицирате. Тези, които заемат ръководна позиция, трябва да обърнат внимание на въвеждането на иновативни решения и технологии, които ще намалят влиянието на човешкия фактор. Други които се занимават с производство трябва да проучат възможностите, които роботиката предоставя. Служителите на интелектуалните структури, ще получат интересно предложение и ще сключат много обещаващи договори.

През декември над вас може да надвисне финансова заплаха. Склонни сте да правите прибързани покупки, които не отговарят на доходите ви. Ще сте готови да изтеглите голям и неизгоден за вас кредит, за който по-късно ще съжалявате. Преди да сключите договор или да придобиете нещо голямо, посъветвайте се с вашите близки.

Здраве

Първата половина на месеца е благоприятен период за справяне със съществуващите заболявания. Добре е да опитате методите на нетрадиционната медицина. Ако нямате болести, започнете да се борите с вредните навици. Около 10 декември рискувате да се депресирате. Не бъдете прекалено строги към себе си и намалете своите очаквания. Старайте се да виждате доброто във всяка ситуация.

Втората половина на месеца ще бъде по-благоприятна. Настроението ви ще бъде отлично, а имунната система силна. През този период може спокойно да планирате сложни хирургични интервенции. Процесите на възстановяване ще бъдат по-бързи от всякога. Към края на декември могат да възникнат кожни проблеми в резултат на алергии. Преди да си уговорите среща с дерматолог, опитайте да смените храната или домакинските препарати, които използвате напоследък. Дайте предпочитание само на качествени продукти и доказани храни.

ВОДОЛЕЙ:

През декември представителите на зодия Водолей ще успеят да постигнат много, ако разбира се станете по-рискови в преценките и делата си. Трябва да изхвърлите излишното и да създадете фокус върху важното. Нужно е да се вземете на сериозно и да изградите нещата в ясна посока. Не се страхувайте от драстични мерки, сега те ще са необходими повече от всякога.

Любов и семейство

Необвързаните най-накрая ще станат по-открити към противоположния пол. През първата половина на месеца, ще забравите за своята нерешителност и ще захвърлите предишните си комплекси. Запознанствата с нови хора ще стават от само себе си без стеснение и неловкост, най-накрая ще спрете да се страхувате да не бъдете отхвърлени. Връзките, които започнат през декември, ще се развиват бързо и много двойки ще искат да преминат към следващата стъпка веднага. Ако отдавна обмисляте да предложите брак на някого, тогава втората половина на месеца е идеална за това.

Семейните най-накрая ще постигнат хармония. От 12 до 22 декември вероятно ще има сблъсъци с вашата половинка, но те ще бъдат толкова незначителни, че не трябва да им обръщате внимание. Обикновената грижа и обич, ще ви помогнат да поддържате баланса във вашата връзка. В края на годината някои от вас могат да бъдат обхванати от мисълта да започнат таен роман настрани, не забравяйте, че това е много рисковано начинание, не си струва заради едно увлечение да загубите щастливия си брак.

Кариера и финанси

През декември се очакват промени в професионалната дейност. Установените навици и старите планове могат рязко да се обърнат, което ще ви изнерви. Активните представители на знака ще решат да сменят работата си, а по-консервативните ще искат да променят обстановката в офиса. Всяка промяна в работната атмосфера ще ви помогне да генерирате нови идеи. Само не споделяйте плановете си с колеги, особено на такива, които наскоро са започнали работа при вас.

Тези които имат собствен бизнес, могат да разчитат на сключване на изгодни договори след 14 декември. Важно е да успеете да завършите подписването на важните документи преди края на годината. Може да сте сигурни, че инвестициите ще бъдат надеждни и офертите дългосрочни. Разнообразието от увлечения и широта на вашата природа, ще се прояви от всички страни. Може да разчитате на финансова подкрепа от приятели и семейството.

Здраве

През първата половина на месеца ще сте нервни и напрегнати. За да се успокоите и избегнете неприятните здравословни ситуации, овладейте дихателни техники и медитация. Плуването и йогата също ще имат положителен ефект върху нервната система и ще ви успокоят. Ако ви е трудно да заспите или страдате от чести събуждания през нощта, посетете лекар и потърсете съвет относно приема на успокоителни. Ваната с билки преди лягане и разходките на чист въздух, ще са полезни за вашето здраве.

През втората половина на месеца са възможни проблеми със ставите, избягвайте тежките физически натоварвания и дългите разходки. Опитайте се да носите само удобни обувки и бъдете по-малко активни във фитнеса. В края на годината посветете повече време на тялото си, запишете се на масаж или салон за красота. Всички експерименти с външния вид също ще бъдат успешни.

РИБИ:

През декември представителите на зодия Риби, ще бъдат много активни и работоспособни. Ще успеете да завършите важните дела и да затвърдите постиженията си. Избягвайте авантюрите и неоправданите рискове, но не пренебрегвайте добрите случайности, вземете максимума от тях. Ще може да реализирате стара своя мечта.

Любов и семейство

Колкото и да мечтаете за сериозна връзка, през декември, ще имате катастрофално малко време за това. Ще трябва да се задоволите с лек флирт и несериозни срещи. Причината за това е прекомерното натоварване на работното място, но и там няма да останете без внимание. Вероятен е офис роман с колега, който няма да се проточи дълго време, но ще ви вдъхне увереност и самочувствие.

За тези, които имат връзка, отношенията им ще станат още по-силни от преди. Въпреки че ще сте много заети, ще може често да прекарвате свободното си време с любимия и да се наслаждавате един на друг. Кратките раздели поради спешни въпроси, само ще добави повече страст със вашата двойка. След 15 декември може да разчитате на откровени признания и сериозни стъпки от страна на вашата половинка. Семейните ще се сблъскат с малки трудности и изкушения настрани. Не се ласкайте с мимолетни връзки.

Кариера и финанси

През декември ви очакват успехи в работата. Най-успешни ще са тези, които работят с технологии и креативните личности. През първата половина на месеца многократно ще може успешно да демонстрирате своите таланти. Всеки път ще ви бъде гарантиран успех и добра финансова възвращаемост. Тези, които са заети с научна работа, трябва да въведат нов подход към задачите.

Финансовата стабилност, няма да ви интересува много. Вие се храните с вдъхновение и признание, а материалният успех е само допълнение към всичко. Печалбата обаче се е залепила за вас и ще ви радва отново в края на декември. Колкото повече спестявате, толкова по-бързо ще текат финанси към вас, обърнете внимание на това.

Здраве

Напрегнатите отношения с другите ще се отразят негативно на състоянието на нервната система дотолкова, че ще е трудно да избегнете нервен срив. Всичко това може да доведе до обостряне на съществуващи хронични заболявания. За да сте спокойни, прибягвайте до релаксиращи техники, запознайте се с йога и дихателните практики и излизайте по-често на открито. Активните спортове ще облекчат много от притесненията и стреса. Фитнеса, танците, плуването също ще ви позволят да забравите за нервното напрежение. Опитайте се също да спите поне 8 часа на нощ и да се храните добре.

През втората половина на декември е по-добре да не се обръщате към лекари, има голяма вероятност да се окажете при безскрупулен специалист. По същата причина е по-добре да избягвате хомеопати, лечители и други представители на алтернативната медицина. Когато се появят симптоми на заболяване, по-добре е да се консултирате с лекар, когото познавате отдавна.

Източник: astrostar.eu

#месечен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"