Кметът на Стамболийски: Предизборна акция за сплашване преди изборите

Кметът на Стамболийски: Предизборна акция за сплашване преди изборите
Фейсбук/Георги Мараджиев
A A+ A++ A

Предизборна акция за сплашване преди изборите, така кметът на Стамболийски Георги Мараджиев коментира разпита му в полицията тази сутрин и претърсването на семейната му фабрика.

„Случва се това, което се случва всяка година. Вече сме свикнали, така че няма никакъв проблем. Изземване на материали, но няма такива. Поредната акция за сплашване, все пак идват избори. Не се притеснявам от нищо. Оттук нататък си поемат работа разследващите органи. С тази акция днес се стопира работата на 100 души. Очаквам една акция, която ще приключи като другите досега”, коментира Мараджиев пред репортер на TrafficNews.bg.

По информация на полицията специализираната акция е по линия на Икономическа полиция след проверка на информация за евентуална злоупотреба със средства от европейските фондове. Освен фабриката, са претърсени и още няколко адреса.

Междувременно активисти на ГЕРБ се събират на протест в Стамболийски в защита на Мараджиев.

През март той бе разпитван в полицията по сигнал за купуване на гласове.

Тогава Мараджиев заяви, че разпитът е бил за събитията от 10 ноември 2021 г. в Ново село, когато той и местни жители направиха жива верига пред търговски обект, в който Икономическа полиция провеждаше акция по време на предизборната кампания. По думите на Мараджиев, го викат за трети път по дадения казус. Според него целта на цялото мероприятие е той да бъде сплашен и да се всее страх в другите кметове на ГЕРБ и членовете на партията.

#Георги Мараджиев #Стамболийски #кмет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »