Борисов: Поради некадърно ръководство избиха полицаите

Борисов: Поради некадърно ръководство избиха полицаите
A A+ A++ A

"Изчегъртаха за две години всичко и продължават безобразията. Преди две години нямаше шанс да има в новините бягащи бежанци и то в София дошли чак. Поради некадърно ръководство избиха полицаите", това заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Рано тази сутрин бус, превозващ 12 сирийски мигранти, удари спрял полицейски автомобил на бул. „Цариградско шосе“, при подхода към Околовръстния път в посока с. Казичане - след дълго преследване. Тежко ранен и с опасност за живота е един полицай, други двама са ранени.

"Правилно са си подали оставките. Още преди седмица-две поисках оставката на този главен секретар. Представям си Младен Маринов да дойде да ми докладва, че дизелово бусче ще бъде преследвано 50 км и накрая ще бъде тежко контузен полицай. Има си цяла наука за това. Съжалявам, но това е морален акт да си подадеш оставката заради тези човешки съдби", посочи още Борисов.

По повод промените в Изборния кодекс и споровете за машинния и хартиен вот Борисов заяви, че именно ГЕРБ е въвела машинното гласуване.

„Машините за гласуване са добри и ни вършат работа. Затова винаги сме поддържали машинното гласуване. Щом са наречени от Христо Иванов „Борисовки”, тогава мога да кажа, че лоши „Борисовки” – няма”, заяви той.

„Бърза работа нямаме. Основната ни цел е съставянето на правителство, а не Изборен кодекс за след 4 години", каза още Борисов.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"