Феновете ридаят! Световното в Катар ще е последното в кариерата на Лео Меси

Феновете ридаят! Световното в Катар ще е последното в кариерата на Лео Меси
Фейсбук/Leo Messi
A A+ A++ A

Световното първенство в Катар ще бъде последното в кариерата на аржентинския нападател Лионел Меси, потвърди звездата на световния футбол на пресконференция в Доха, предава БТА.

"Разбира се, това е последното ми Световно първенство, последният ми шанс да спечеля титлата. Последният шанс да реализирам моята и нашата обща мечта", каза Меси.

May be an image of 1 person and playing football

В първия кръг от груповата фаза на Световното първенство в Катар Аржентина ще играе срещу Саудитска Арабия във вторник. Група "C" включва още отборите на Полша и на Мексико.

"Не знам дали това е най-щастливият момент в моята кариера, но се чувствам много добре. Опитвам се да се възползвам максимално от всеки момент, който ми се отдава. Преди нямах възможност да му се насладя", добави капитанът на Аржентина.

May be an image of text that says 'MESSİ 20 O 22 LIGUE1 Eats Uber CHAMPION'

Около 500 журналисти присъстваха на пресконференцията на Меси в Доха, съобщава кореспондентът на ТАСС от мястото на събитието. Не всички представители на медиите бяха допуснати до нея.

35-годишният Меси премина в Пари Сен Жермен през лятото на 2021 година, а през пролетта стана шампион на Франция. Преди това той игра за Барселона от 2003-а. С испанския тим аржентинецът стана десет пъти шампион на Испания, седем пъти носител на Суперкупата на Испания и Купата на страната, спечели Шампионската лига четири пъти, три пъти Суперкупата на УЕФА и още три пъти Световно клубно първенство.

May be an image of 1 person and standing

През 2021 година Меси спечели "Златната топка" за най-добър футболист в света за рекорден седми път в кариерата си.



#Лео Меси

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници