Бонус 4-4-2 Световно Катар 2022

Бонус 4-4-2 Световно Катар 2022
A A+ A++ A

До старта на Световното първенство по футбол в Катар остават само броени дни. Надпреварата ще даде шанс за изява на почитателите на спортни залози, които ще могат да правят своите майсторски предвиждания в платформата на winbet.bg.

Напълно според очакванията, WINBET стартира различни бонуси и промо оферти, свързани с Мондиал 2022. Един от тях е промото “Бонус 4-4-2”, за което ще ви представим повече информация в следващите редове.

Бонус 4-4-2 на WINBET

Тази оферта може да бъде открита в спортна секция winbet.bg. При поставяне на четири квалифициращи единични залога, които от своя страна ще им донесат също толкова на брой бонуса “Бонус Стоичков”, представляващи безплатни залози. Освен това, въпросните потребители ще бъдат включени и в жребия за две специални награди - нови телевизори.

За да бъдат квалифицирани за бонус “Бонус Стоичков”, залозите трябва да бъдат направени в секция “На Живо” в сайта на WINBET. Всяко каре от четири бонуса ще донесе на потребителите и един талон, с който ще се участва в жребия за двете предметни награди.

Офертата “Бонус Стоичков” е едно от новите специални предложения на WINBET, изготвени специално за Световното първенство в Катар. Всеки един потребител на оператора, направил единичен залог за 20 или повече лева в секция “На Живо”, ще бъде възнаграден с безплатен залог, избран от легендата на българския футбол. Играчите следва да имат предвид, че за квалифициращи залози се считат такива, направени на пазар с поне 1.30 коефициент.

Едно по-различно Световно първенство

За първи път в историята на футбола, Световното първенство ще се проведе по това време на годината. Причини за нестандартното решение са изтощителните жеги в Катар в летните месеци, което би представлявало сериозна трудност за футболистите и феновете.

Шампионатът ще стартира на 20 ноември (неделя) и ще приключи с големия финал на 18 декември. Сблъсъкът за трофея ще се състои на “Лузаил Иконик Стейдиъм” във втория по големина град в Катар Лузаил.

В платформата на WINBET футболните фенове ще могат да упражнят уменията си, използвайки разнообразието от пазари и възможности във водещата хазартна платформа на България. Всеки желаещ може да разгледа и наличните бонус оферти в секция “Промоции” на winbet.bg.

Атрактивна оферта и за нови клиенти на WINBET

Феновете на спортни залози, които все още нямат създаден акаунт в WINBET, могат да се възползват от стартовото предложение Начален All Inclusive. Чрез него те биха могли да осъществят три последователни депозита в своята сметка, което да им донесе и три бонуса, плюс няколко специални подаръка. Повече информация за офертата може да бъде открита на winbet.bg.

*Информация от партньор

#Световно по футбол #Катар 2022

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"