Орхан Мурад обърна гръб на внучето си

Орхан Мурад обърна гръб на внучето си
A A+ A++ A

Откакто се разведе, Орхан Мурад нехае нито за бившата си съпруга Шенай, нито за щерка си Сузанита, която на 15 ноември го направи дядо. Певицата със скандално минало роди син от приятеля си - състезателят по хвърляне на копие Марк Славов. Изпълнителката на парчето „Луцифер и Буда” се ожали, че татко ѝ дори не я поздравил.

"Той вече не съществува за мен! Сега имам най-голямото щастие - Моят син!", категорична е младата майка

Самият Мурад също очаква дете от новата си жена Камелия. Запознати издават, че той хич не жалел за старото си семейство, а бил съсредоточен върху актуалната си любима и бебето, което е напът.

Припомняме, че Орхан сключи брак през пролетта, пише в. "Уикенд". Настоящата избраница на сърцето му се казва Камелия Добрева. Бившата му Шенай пък замина за Италия и започна работа в местен ресторант. Очаква се обаче да се прибере в България, за да помага на 19-годишната Сузанита в грижите за новороденото. Говори се, че певицата била много озлобена към новата съпруга на баща си и се зарекла, че повече няма да му проговори.

"Това същество не може да стъпи на малкия пръст на майка ми!", ядосвала се тийнейджърката, която така и не успя да направи сериозна кариера. Тя не искала и да чуе за популярния си татко.

Сузанита роди на 15 ноември и нарече сина си Матиас. Момченцето е дошло на бял свят чрез секцио с тегло от 3,600 кг. Щерката на Орхан изказа благодарности на лекарите и на приятеля си Марк, който бил на седмото небе от щастие.

"Господ ме дари с още един прекрасен мъж. Днес отваряме нова страница и обявяваме старт на новия ни живот. По-смислен, по- красив и по-различен от всякога. Благодарна съм, че всичко мина благополучно, макар че не успях да родя естествено, както исках и планирах. 9 месеца минаха ръка за ръка с какво ли не рев, смях, трепет, съвкупност от всякакви емоции и мигове, хормонални настроения, хаос, но и много любов! Матиас Марк Славов - ти си всичко, от което съм се нуждаела и най-прекрасното нещо, което ни се е случвало!", коментира изпълнителката в първите часове след раждането.

Не е чудно, че Сузанита забременя на крехката възраст от 19 години. Тя заряза училището още на 15 г., за да се развива в музикалния бизнес, ала и кариерата ѝ се провали. Девойката не успя да изкара друг хит след дебютното си парче „Луцифер и Буда". Невръстната изпълнителка мина и през клиника за лечение на наркомани, а близките ѝ се надяват, че няма да се върне към старите навици, след като роди. Дъщерята на Мурад неведнъж е говорила за проблемите си със зависимостите. Тя употребява алкохол и пуши цигари от 13-годишна, забранените субстанции също не са ѝ чужди. Вместо да ходи на училище като връстниците си, Сузанита заряза образованието и се посвети на нощния живот. Уж продължила като частна ученичка, но според запознати не е завършила успешно.

Най-ужасяващото беше, че вместо да се опитат да я озаптят, родителите ѝ я подкрепяха в изцепките и твърдяха, че тя с нищо не се различава от връстниците си. Що се отнася до отношенията ѝ с противоположния пол, младата майка смени няколко „сериозни" гаджета, преди да се обвърже със спортиста Марк, който се изявява и като рапър. Хора от обкръжението на изпълнителката предричат, че и тази връзка няма да просъществува дълго. Макар че още няма 20 години, Сузанита си е правила какви ли не корекции по лицето и тялото. Преди да забременее, тя си сложи изкуствени искрящо бели зъби, които много напомнят тези на Благой Георгиев Джизъса. Веднага - щом навърши пълнолетие, певицата си „монтира" Силиконови импланти в бюста, а джуките ѝ вече са достигнали плашещи размери. Новоизлюпената майка се кълне, че синът ѝ Матиас я мотивира да се промени и да стане по- добра версия на себе си. Засега партньорът ѝ Марк Славов я подкрепя, но времето ще покаже дали ще се задържат заедно

#сузанита #орхан мурад

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"