„Продължаваме Промяната“: Меморандумът с Gemcorp е прекратен и темата е затворена

„Продължаваме Промяната“: Меморандумът с  Gemcorp е прекратен и темата е затворена
A A+ A++ A

Меморандумът с Gemcorp е прекратен отдавна и темата е затворена, без абсолютно никакви последствия за държавата, се казва в позиция на „Продължаваме Промяната“(ПП), изпратена до медиите във връзка с твърдения на партия ГЕРБ от по-рано днес.

Според ПП повдигането на темата е опит за отклоняване на вниманието от истински важни за хората теми, по които Народното събрание трябва да работи, съобщава БТА.

След скоростните промени в Изборния кодекс, днешният опит да се произведе скандал около куха тема, след което отново да се говори за хартиената бюлетина, е поредният знак, че Борисов тласка страната към нови предсрочни избори и вече се готви усилено за тях, се казва в позицията на „Продължаваме Промяната“.

По-рано днес на пресконференция от ГЕРБ обявиха, че разполагат с документи, според които меморандумът между държавата и фирмата Gemcorp не е прекратен. Депутатът от ГЕРБ-СДС Десислава Трифонова разказа, че разполага с документи, които потвърждават тези твърдения. От партията ще искат създаването на временна парламентарна комисия по случая.



#"Продължаваме промяната" #Gemcorp

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »