Смях! Отварачката на фризьор с охрана, вози си бодигардовете (СНИМКА)

Смях! Отварачката на фризьор с охрана, вози си бодигардовете (СНИМКА)
Пайнер
A A+ A++ A

Фолкпевицата Мария тръгна с охрана, която сама вози в колата си, пише "България Днес", чиито папараци заснеха сценките.

Фолкпевицата излиза от лъскав фризьорски салон в столичния квартал "Лозенец". Буклите й са хванати с фуркети, което навежда на мисълта, че Мария ще демонстрира красивата си прическа по време на вечеря или някое нощно събитие.

Дори и по време на разкрасителни процедури Мара е следвана плътно от внушителен гологлав охранител с множество татуировки по тялото. "Въоръжен" със слушалка и зорко следящ всяка крачка на изпълнителката на "Ще те побъркам", пазачът оглеждаше периметъра около фризьорския салон стриктно, докато певицата гледаше в огледалото работата на своя коафьор.

Миньончето подразни съгражданите си в родната Стара Загора и тези в София със затъмнените стъкла на луксозния си джип. Певицата, нашумяла с прякора Мара Отварачката, джитка из страната с мощното возило, чиито стъкла са тонирани до черно. На фона на жестоките катастрофи в България в последно време поведението на Мария е повече от безотговорно. Тя е затъмнила всичките си прозорци, което е забранено по закон. За тази прищявка в стил "политбюро" КАТ може да й наложи глоба или колата на певицата да бъде спряна от движение, коментират експерти. Мъжът на певицата често я глези със скъпи автомобили. Изглежда такъв е случаят и сега.

Певицата и бизнесменът Мирослав Мерджанов се взеха официално в края на миналата година. Светската двойка не вдигна голяма и пищна сватба, а просто подписа в гражданското. На церемонията присъстват едва няколко души - близки до семейството. Мария дори не бе в булчинска рокля.

По-рано звездната двойка прибави още една скъпа кола към автопарка си, забелязаха вездесъщите папараци на "България Днес". Секси миньончето и бизнесменът си купуват второ "Ферари". Е, не е с цвят червен, както пее Трифонов, но си е доста скъпо и лъскаво.

Да се смееш ли, да плачеш ли? Отварачката го играе мутреса, ходи на фризьор с охрана! (Папарашки снимки)
Снимка: България днес


#Мара Отварачката #охрана #бодигардове

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"