Поли Генова е официалният посланик на световноизвестна марка бижута за България

Поли Генова е официалният посланик на световноизвестна марка бижута за България
M3 Communications Group, Inc.
A A+ A++ A

Поли Генова става официален посланик за България на премиум бранда за бижута INBILICO. Българската поп звезда бе избрана да представлява луксозната италианска марка за бижута с изкуствено създадени диаманти. Отгледаните в лаборатория диаманти вече превземат световния пазар. Те са наричани „етичен лукс“ и дават на потребителите шанса да бъдат в синхрон с етичното и екологичното в света, докато се наслаждават на премиум бижута.

INBILICO завладя света през изминалата година и промени завинаги бизнеса с бижута. Италианския бранд е специализиран в обработката на изкуствено създадени диаманти.
Лабораторно отгледаните скъпоценни камъни са щадящи към околната среда и се добиват чрез етичен и екосъобразен метод. INBILICO вече е в България. Техните безбройни комбинации от дизайни ще бъдат показани за първи път от чаровната посланичка на марката – Поли Генова, като част от партньорството на певицата с GOTO Jewellery and Diamonds.

Изборът на Поли за посланик съвсем не е случаен. Тя е певица и майка, една различна личност със силен характер и желание да остави своя отпечатък в бъдещето.

„Поли е млада, амбициозна и отдадена на екологични принципи и начин на живот, който дава пример за съзнателно запазване и щадене на планетата Земя. Самата тя е майка на две деца и има мисия да запази чистотата и целостта на природата около нас за бъдещите поколения. Нейната индивидуалност и стил се сляха от първия момент с нашата философия и оригинален дизайн, така че мога да кажа, че това беше любов от пръв поглед“, коментира Рафаела Ликастро, собственик на INBILICO.

Символична е и премиерната дата на сътрудничеството между Поли Генова и италианската марка. То ще бъде обявено по време на концерта „По-добрата Коледа“, на който Поли ще представи новия си коледен албум, тази неделя в Nu Boyana Films. Коледният концерт има благотворителна мисия и залага на идеята, че Коледа винаги е нов шанс да променим света към по-добро. Концертът ще се проведе под патронажа на Посолството на Финландия в България, а всички приходи от продажбата на билети ще бъдат дарени на сдружение „Операция: Плюшено Мече“, което подкрепя развитието на талантливи деца и младежи в неравностойно положение. Билети за вълшебното преживяване могат да бъдат закупени онлайн на EPAYGO или на касите на EasyPay в цялата страна.

#Поли Генова #INBILICO

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"