ВИДЕО Ето каква награда обяви бащата на изчезналия Сашко от Перник

ВИДЕО Ето каква награда обяви бащата на изчезналия Сашко от Перник
стоп кадър/БНТ
A A+ A++ A

Искам да благодаря на всички структури на МВР, на доброволците и на абсолютно всички, които се включиха и търсят Сашо. От два дни разговарям с приятели и тъй като времето напредва, а аз съм отчаян, искам да обявя награда от 100 хил. лева за този, който доведе Сашко.

Това заяви пред журналисти бащата на изчезналия Сашко от Перник нотариусът Александър Цветанов, предаде "24 часа".

"Не искам да коментирам какво влиза в тази сума, важното е да намерим детето", добави той.

Александър Цветанов също заяви, че с майката на Сашко поддържат контакт, като отхвърли твърденията, че майката е имала желание да вземе детето при себе си и заяви, че е разведен от три години и отговаря само за собствените си действия.

До сега никой не е търсил бащата на изчезналия преди 8 дни Александър, за да иска откуп, но все още една от версиите е отвличане. Именно към нея го води и бащинското му чувство, защото по негови думи детето има добра ориентация и не е склонно да избяга.

Една от версиите е, че детето е отвлечено и аз имам такова чувство като баща, защото Сашко е добре с ориентацията, той може сам да иде до парка и да се прибере. Не знам дали е отвлечен, никой не ме е заплашвал, уточни той.

Вчера Александър Цветанов премина изследване на полиграф, което потвърди, че казва истината. Освен това свидетели удостоверяват, че двамата със сина му са били в подножието на Голо бърдо на 11 ноември следобед.

По издирването на 12-годишния Сашко бе проведена най-масираната акция досега в Пернишко. Освен сили на полицията, жандармерията, БЧК, спасителни служби и т.н., в издирването се включиха и хиляди доброволци.

Александър изчезна на 11 ноември при разходка в местната планина Голо бърдо, напомня БТА.

#Сашо от Перник #парична награда #Александър Цветков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"