НЛО обикаля Земята, поставя куп въпрос (ВИДЕО)

НЛО  обикаля Земята, поставя куп въпрос (ВИДЕО)
A A+ A++ A

На 10 октомври тази година астрономът любител Ерик от Белгия вижда нещо мистериозно през телескоп си. Всъщност, той точно това цели, докато сканира небето за неидентифицирани летящи обекти (НЛО).

Когато поглежда нощното небе, дори Ерик е изненадан от внезапната поява на обект, който, за разлика от метеориитет, ту се спуска към Земята, ту се издига в космоса с висока скорост, оставяйки много забележима следа. И това не е всичко. Незабавно ярката мистериозна светлина на обекта заслепява наблюдателя, пише лупа.бг.

Във видеото на забавен каданс можете да видите тази ослепителна светлина, изпълваща гледката. Падащият обект не изглежда традиционно и не е метеор.

Какво е това? Може ли да е разлагащ се сателит? Или, напротив, извънземен кораб се приближава към нашата планета? Това са само част от въпросите, чиито отговори висят във въздуха и няма отговор дори от видеото. Най-лесно е да се отговори, че това е истинско НЛО.

Според Ерик вероятността за сблъсък със самолета е твърде малка. Метеорът също е малко вероятен, тъй като обектът не е имал лека опашка, когато е навлязъл отново в атмосферата.

Уфолозите вярват, че през следващите седмици ще има повече от тези изображения, а тези кадри ясно показват, че извънземните са сред нас.



#НЛО

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »