Слави: В снощната извратения ГЕРБ, ДПС и БСП са върнали хартиената бюлетина

Слави: В снощната извратения ГЕРБ, ДПС и БСП са върнали хартиената бюлетина
A A+ A++ A

Едно време порното по телевизията започваше след полунощ и свършваше някъде към 5-6 ч. сутринта. Вчера порното в Правната комисия на парламента е започнало още следобяд, продължило е цяла нощ и е свършило чак в 8 сутринта. Това порно не е било приятно за гледане, защото всъщност си е било извратения.

Така коментира среднощният маратон с поправките на Изборния кодекс в комисията по правни въпроси лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов с пост във Facebook.

"В 45-ото Народно събрание, благодарение на “Има такъв народ”, беше прието да има изцяло машинно гласуване в избирателните секции с над 300 души. Защото беше крайно време да се спрат всички дългогодишни шашми с хартиения вот и с мъкненето на чували с бюлетини. Включително от депутати, които уж помагат на бременни жени", пише той.

"В снощната извратения ГЕРБ, ДПС и БСП са върнали хартиената бюлетина. Нещо повече - те практически са премахнали и машинното гласуване, като и него са го превърнали в хартиено гласуване. По предложение на Десислава Атанасова от ГЕРБ машините ще изкарват не контролни разписки, а цитирам - “бюлетина от машинно гласуване”. Тоест, вече нечии ръчички ще пипат не само хартиените бюлетини, а и бюлетините от машинното гласуване. Секционните комисии пак ще бъркат поголовно при броенето, пак ще драскат по протоколите и пак ще пъхат напечатани незнайно къде хартиени и машинни бюлетини. Кеф! И за да е сигурно всичко - в машината няма да се пази никаква информация за гласуването", пише лидерът на ИТН.


#Слави Трифонов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »