Митов за ПП: Когато се говорят неистини, тогава не можеш да не реагираш

Митов за ПП: Когато се говорят неистини, тогава не можеш да не реагираш
стоп кадър/бТВ
A A+ A++ A

Ние с "Продължаваме промяната" сме разменяли и по-тежки словесни престрелки. Когато се говорят неистини, тогава не можеш да не реагираш.

Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов във връзка с обвиненията, които Жечо Стайков и лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков си размениха вчера.

"Разговорът с "Продължаваме промяната" от миналата седмица поне протече цивилизовано и до някъде експертно. Ситуацията оттогава леко се промени, но големият проблем е, че непрекъснато трябва да си обясняваме елементарни политически понятия", заяви още Митов.

Във връзка със съставяне на редовно правителство, Даниел Митов заяви, че са постигнали успех щом между партиите се стига до диалог.

"Това, че вече си говорим е все пак някакъв успех. Все пак на нашите опоненти започна да им става ясно, че без комуникация няма как да се управлява. Днес доколкото видях разговорите с "Демократична България" не минаха никак зле. Имаме много съвпадения, когато си говорим за приоритети. Има и воля за съвпадения на позиции", добави той.

След вчерашната експлозия в Полша, Даниел Митов коментира, че всички държави са реагирали много внимателно към ситуацията.

"Всички натовски държави реагираха умерено, но версията за вчерашните взривове вече е оформена. Една от украинските ракети се е отклонила от курса и се случи този инцидент, като по никакъв начин Украйна не трябва да поема отговорност за това. Цялата отговорност трябва да се поеме от руската страна. Този конфликт ще свърши тогава когато Украйна възстанови териториалната си цялост", добави той, цитиран то 24 часа.

#Даниел Митов - ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"