Новините - най-добре пазената тайна

Новините - най-добре пазената тайна
A A+ A++ A

Точно преди една година стартирахме Novinite.bg - логичното „разширение" на нашата англоезична медия Novinite.com (Sofia News Agency), която е безспорен лидер в своя сегмент в България. И със сигурност е добър пример как се прави англоезична медия за много други европейски, пък и не-европейски страни.

Започнахме Novinite.bg с абсолютната убеденост, че ще бъдем успешни, защото знаем как се прави онлайн медия. И въпреки че за мен досега тя беше най-добре пазената тайна в България, ще се осмеля да я споделя с вас.

Вземат се няколко добре опечени истински новини. Истински е ключовата дума. После се овкусяват с интересни заглавия и няколко атрактивни изречения, внимава се за всяка една буква, за всяка една дума.

След това веднага се изстрелват в публичното пространство, а ние чакаме мненията във форума под новините, за да видим дали са се харесали на тези, за които са написани – нашите Читатели. С възможно най-главното Ч.

Всъщност истинската тайна е не само това, че новините са истински – те са написани без ничие влияние или уговорки, без диктовка или размахване на пръст, единствено и само според съвестта и професионализма на журналиста.

А това вече със сигурност имаме – професионални журналисти, и не само новинари, но и блестящи коментатори, интелигентни хора, които разчитат на своите интелигентни Читатели.

И точно тази тайна – както всички други гениални неща – е твърде проста и пределно ясна.

Честит първи рожден ден, колеги от Novinite.bg и скъпи читатели!

И да знаете – никога няма да ви подведем. Нито с новини, нито с коментари.

За вас това вече не е тайна.

Максим Бехар

Издател

#медия #Новините #медии #медийна свобода #новинарски сайт #новинарски портал #Максим Бехар #издател

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници