Линда се завърна и вдигна рязко цените в сладкарницата

Линда се завърна и вдигна рязко цените в сладкарницата
A A+ A++ A

Съпругата на Кирил Петков - Линда, вдигна рязко цените в сладкарницата си.

Бившата премиерша наду драстично стойността на изделията, които продава в центъра на София.

Госпожа Петкова публикува изцяло ново меню... с обновени цени, пише "България днес".

Само преди месец най-скъпата торта в менюто на канадката струва около 90 лева. Сега - на фона на вдигането на всички продукти и услуги, Линда добавя повече от 10% процента увеличение. Бившата премиерша продава торти за над 100 лева бройката.

Най-скъпият сладкиш, който бившата премиерша предлага, е чийзкейкът с боровинки и лимон. Цената му е 120 български лева. Почти толкова струва и бадемовият тарт със сини сливи.

Увеличението обхваща палитрата от сладки изделия, приготвени от госпожа Петкова и екипа й. Цените на бонбоните и шоколадите също са поскъпнали в малкото ателие на участничката в "Мастършеф".

В същото време жената до Кирил Петков се завърна на работа. Няколко месеца Линда се появява от дъжд на вятър в сладкарницата. Първо бе пуснала екипа си в лятна почивка. След това замина за Канада. А в края на лятото, докато мъжът й бе в кампания, блондинката бе неотлъчно до него. Линда обикаля страната и агитира хората да гласуват за съпруга й.

Затова рядко се вясва в сладкарницата. Ала след като изборите отминават, тя се връща и с пълна пара прави торти и бонбони.

Линда бе засечена на сладка раздумка с приятелка пред магазина й. Петкова използва последните слънчеви лъчи, за да се порадва на хубавото ноемврийско време.

Докато Линда си говори пред сладкарницата, помощниците й бачкат неуморно. Бившата премиерша изглежда силно заинтересована от разговора си. Двете дами си бъбрят надълго и нашироко, след което Линда с усмивка се връща в ателието.

Петкова прекара близо месец в Канада. Тя е родом от северноамериканската страна. Там бе заедно с децата си и приятели, но без съпруга си, който се готви за избори.

На театър и планина

Линда се скъса да обикаля забележителностите на родината си. Бившата премиерша се качи на една от най-високите точки в Канада. Тя покори връх над град Уислър, където се проведоха част от състезанията от олимпийските игри във Ванкувър. Линда стига до площадката, откъдето гледката спира дъха, с лифт.

Кирил Петков и жена му са големи почитатели на театъра. Двойката преди седмици бе засечена на една от най-популярните постановки в Народния театър - "Хъшове".

Линда от години се възхищава на българския театър, не пропуска премиери, а втората й дъщеря Ема дори игра на българска сцена - в мюзикъла "Котки", заедно със свои съученици.

#Кирил Петков #Кирил Петков - Линда Петкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »