Сачева: Не сме изчерпали възможностите на първия мандат

Сачева: Не сме изчерпали възможностите на първия мандат
Стоп кадър/НОВА
A A+ A++ A

„Не сме изчерпали възможностите на първия мандат”. Това каза пред НОВА депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС и бивш социален министър Деница Сачева. Тя подчерта, че все още се обсъждат различни варианти и възможности.

Според нея обаче говоренето от страна на партиите за бюджета на държавата показва, че всички те се готвят за нови избори.

„Колкото по-бързо започнем да говорим за политики, толкова по-бързо ще могат и да се очертаят различните възможности за правителство”, смята народният представител от ГЕРБ-СДС. Сачева очерта и в кои аспекти имат различия с „Продължаваме Промяната”. По думите й това са публичните финанси и начинът, по който се управляват обществените пари. „Имаме много неща, по които бихме могли да седнем и да говорим, но най-вече нашият основен въпрос беше как ще се изпълнят всички тези обещания и всички тези предложения, при запазване на 3% бюджетен дефицит, което е и една от тези 16 точки”, каза още бившият социален министър.

Според Деница Сачева е очевидно, че могат да се водят разумни разговори по темата за бюджета, но те са изключително трудни.


#Деница Сачева - ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »