Медведев: Русия още не е задействала целия си арсенал в Украйна

Медведев: Русия още не е задействала целия си арсенал в Украйна
Кремъл
A A+ A++ A

Русия все още не е използвала целия си военен арсенал по време на спецоперацията в Украйна, каза Дмитрий Медведев, зам-ръководител на Съвета за сигурност. "По причини, очевидни за всички разумни хора, Русия все още не е използвала целия си арсенал от възможни средства за поразяване. И не е поразила всички възможни вражески цели, разположени в населени места. И не само от присъщата ни човешка доброта. Всичко с времето си ", написа той в събота в своя канал в Telegram, отбелязва "Труд".

По време на специалната операция в Украйна Русия се опитва да спаси живота на цивилни, както и на своите военни, доколкото е възможно, добави още той.

"Русия извършва бойни действия, опитвайки се да спаси живота на нашите военни и цивилни, доколкото е възможно. Нашите врагове не броят живота на своите войници и цивилни. И това е нашата огромна морална разлика от тях", каза той. Според Медведев Русия оформя бъдещия равнопоставен световен ред, борейки се сама срещу Запада, защитавайки гражданите си и връщайки изконните си територии".

#Дмитрий Медведев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »