Непокорната Елена изхвърча от ДСБ, уронвала престижа на партията

Непокорната Елена изхвърча от ДСБ, уронвала престижа на партията
Фейсбук
A A+ A++ A

Районната председателка на ДСБ "Лозенец" Елена Спасова е изключена от партията. Новината съобщи самата тя във Фейсбук профила си. Спасова бе и кандидат за председателския пост на мястото на ген. Атанасов, но оттегли кандидатурата си в полза на Цецка Бачкова, пише Лупа.бг.

"Преди два дни бях уведомена, че съм изключена. Уронвала съм престижа на партията с това, че изразявам инакомислието си", пише тя.

"По-зрелите от вас помнят времената, когато Партията беше права, дори когато греши. По-младите сега също имат шанса да го запомнят, но за щастие или нещастие не знаят какво е ДСБ", написа още Спасова, която бе председател в столичния район "Лозенец".

"Аз съм районен председател и въпреки, или може би именно заради т. нар. "уронване", моят район неизменно е бил с най-добри резултати за партията в цялата страна. Избирателите ценят когато не ги будалкат, когато не ги държат на тъмно и не им пробутват мухлясали лозунги. И гласуват за резонни хора, вместо за напудрен фалш. Затова и имате генерал с 800 преференции в половинмилионен град като Варна."

Елена Спасова е член на ДСБ от 2013 г. Тя заяви, че е направила за партията, каквото е можела.

"Съживих организацията си, катализирах създаването на младежката структура, печелих избори, разнасях храна по секции, приобщавах...", пише тя.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"