Руски олигарски богатеят с тези съвети на Ванга

Руски олигарски богатеят с тези съвети на Ванга
Fishki.net
A A+ A++ A

В Русия и бившите съветски републики българската пророчица Ванга е считана за светица и заветите ѝ се изпълняват не само от обикновените хора, но и от високопоставени държавници, бизнесмени и олигарси. Приживе феноменът от Рупите дава неведнъж точни наставления какво трябва да правим във всеки ден от седмицата, за да ни върви в живота, да имаме здраве, благополучие, богатство и спокойствие.

По нейни думи в първия ден от всяка седмица – понеделник, за да привлечете финансово благополучие, трябва да се запасите с мед и ябълки. Както е известно от старите български поверия, духът покровител на дома много обича мед и според приписваните на Ванга съвети, ако го храните с този сладък продукт, просперитетът винаги ще присъства в къщата ви. За да нахраните духа, просто изсипете малко мед в чинийка и я поставете някъде в кухнята, за предпочитане недалеч от печката. Ябълките според Ванга също носят пари в къщата. За да сте сигурни, че в къщата винаги има финансово изобилие, просто поставете няколко ябълки в кухнята, завържете ги с червена панделка и ги оставете до меда.
Във втория ден от седмицата извадете зимните ботуши от килера и ги поставете на прага, за да привлекат добра енергия в дома. Ако нямате ботуши, можете да приложите друг съвет на лечителката – закачете звънчета на входната врата. Те ще изплашат злите сили, но и ще привлекат богатство и просперитет в къщата.

За третия ден от седмицата Ванга съветвала винаги да има две парчета естествен, без никакви добавки, сапун в къщата. Той е в състояние да очисти не само физически, но и духовно, да привлече пари и късмет у дома. Едното парче трябва да е в банята, а другото в тоалетната. В сряда с добавянето на този сапун е необходимо да направите мокро почистване, да измиете подовете и всички мръсни съдове в къщата. В четвъртък трябва да се запали свещ. Според гадателката свещта е най-добрият начин да се отървете от негативността, да пречистите душата и дома. Запалете свещ вкъщи и преминете през всички стаи, като прекръствате със свещта всяко едно помещение – както се прави с тамян на Коледа. В петък трябва да излезете на пътя и да потърсите едно обикновено черно камъче, което трябва да внесете у дома. Камъкът трябва да е напълно черен, без примеси, а размерите му може да са всякакви – независимо дали са много малки или големи. Според Ванга той ще изгони всичко лошо и ще доведе доброто при вас. В съботния ден закачете на дрехата си карфица, съветвала пророчицата. Този ритуал също пази от зли очи, уроки и лошо влияние. В неделя е задължително да се помолите пред осветена икона, която имате в дома си, пише "Ретро".

#Ванга #богатство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"