11 ноември – най-мощният ден в годината

11 ноември – най-мощният ден в годината
A A+ A++ A

Дне е соченият за най-мощен в енергийно отношение ден в годината - 11 ноември. Тогава се отваря порталът 11:11, който позволява на най-големите ни желания да се превърнат в реалност.

Единственото, което трябва да направим, е да визуализираме всичко, което бихме искали да ни се случи, да повярваме в него, да мислим положително и да поемем силата, която ни се дава, за да го сбъднем.

Ноември винаги е специален месец, тъй като съдържа вибрацията на числото 11. В нумерологията 11 е Главно число, свързано с висшите сфери, божественост и духовни пробуждания. Той също така представлява влизане в пълно съответствие с вашето истинско и висше Аз. През целия ноември можем да се докоснем до по-високи вибрации и да получим достъп до Божествените царства с по-голяма лекота.

11 ноември съдържа числовия енергиен код 1111, който е степенно число в астрологията и също ангелско число. В този ден се отваря т. нар. Огнена врата на съзвездието Персей. Тя дава възможност за пълна трансформация и отхвърляне на всичко старо и ненужно, тук и сега.

Можем реално да пренастроим съзнанието си към новия космически импулс, имаме реална възможност да преминем през вратата, която води към по-високо ниво на вибрации и чувственост, пише "Ретро".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"