Слави за срещата на ГЕРБ с ПП: "Сго-дих-ме се!… Сго-дих-ме се!"

Слави за срещата на ГЕРБ с ПП: "Сго-дих-ме се!… Сго-дих-ме се!"
Стоп кадър/БНТ
A A+ A++ A

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов направи остър коментар по повод разговорите между ГЕРБ и ПП, които се проведоха през днешния ден.

"Гледах срещата между ГЕРБ и “Продължаваме промяната” и незнайно защо се сетих за този велик филм “Опасен чар”, в който скандираха: “Сго-дих-ме се!… Сго-дих-ме се!”. Само че онова е един от най-хубавите български филми, които съм гледал, а това, което гледах сутринта, е едно от най-отвратителните, унизителни, лицемерни и позорни неща, които съм виждал", написа Трифонов във фейсбук.

Знам, че използвам много тежки думи, но чрез тази среща Кирил Петков и Асен Василев плюха на над 200 дни протести. И на кого му пука? Журналистите кудкудякаха, медиите пригласяха, а аз си представих какво щеше да стане, ако “Има такъв народ” бяха направили среща с ГЕРБ - нещо, което можехме да направим три пъти, но не го направихме. И тези, които ме обвиняваха, че съм “мафия”, всъщност са кандидат-мафията, която си направи среща с мафията. Знам, че “интересът клати феса”, но в случая “фесът” клати всички.

Дали ще има правителство или избори не знам, но знам, че хората в крайна сметка ще осъзнаят, че те са господари на политиците и ще променят системата.

#Слави Трифонов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"