Костадинов: Ще чакаме ли мигранти да започнат да убиват в центъра на София?

Костадинов: Ще чакаме ли мигранти да започнат да убиват в центъра на София?
A A+ A++ A

С минута мълчание в памет на убития полицай започна работата на депутатите, които днес се събраха на извънредно заседание. Народните представители са готови да внесат и законодателни промени след смъртта на граничен полицай.

От левицата са категорични, че са необходими законодателни промени, за да не се случват подобни инциденти.

От БСП настояха служебният вътрешен министър на бъде изслушан в НС. Това обаче може да стане най-рано утре.

"Имаше време, в което мигрантският натиск беше много по-голям, но нямаше такива инциденти, защото работехме много добре и с турската, и гръцката власт. Тази координация се изгуби във времето и за съжаление се стигна до този трагичен инцидент", коментира депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов.

"Ако действително тази стрелба е от Турция, ние ще трябва да влезем в разговор със страната за засилване на граничния контрол", призова бившият вътрешен министър Бойко Рашков от "Продължаваме промяната".

"Докато нашите деца излизат от държавата, нелегални емигранти влизат и я превръщат в разграден двор. Въпросът е докога ще търпим подобни посегателства. Докато нелегалните мигранти стрелят и убиват в центъра на столицата ни ли? Защото това е много възможно да се случи", заяви от трибуната в НС лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Не е проблемът в размера на наказанията, а в бързите присъди. Съоръжението по границата е некачествено", категоричен беше ген. Атанас Атанасов от ДБ.


#Костадинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"