Фейгин от "Игри на волята" подивя, че друга участничка пробва да й отмъкне Жорката

Фейгин от "Игри на волята" подивя, че друга участничка пробва да й отмъкне Жорката
A A+ A++ A

Последната отпаднала участничка от "Игри на волята" Фейгин разкри в интервю за Vbox заедно ли са с Георги. "Отговорът е да, заедно сме до ден днешен. Наистина Игрите много ни сближиха, бяхме в много трудни условия, където издържахме и сега ни предстоят само хубави моменти, ще трябва да се опознаем още, но за момента всичко е истинско и вълшебно", казва Фейгин.

"За първи път с Жорката се запознахме на медицинските и след тях той реши да ме покани да се запознаем, ако може да играем заедно ако попаднем в едно племе и оттам просто явно сме се усетили, че сме наистина един за друг и го видяхме. Видяхме, че можем да бъдем наистина заедно в трудните моменти и се надявам сега като излезем в реалния свят това нищо да не ни повлияе".

Най-младата участничка в предаването разкри още, че се е влюбила не във външния вид, а в отношението му към нея. Това, което много я е впечатлило е, че има цели в живота.

Тя каза още, че се е подразнила от близостта на Мирела с Георги и едно конкретно стори, за което Фейгин е била истински обидена: "Мирела пуснала една история, където Жорката си е качил крака върху нея и тя написа някакъв негов цитат, че едва ли не, той се чувства много добре покрай нея и това със сигурност не ми беше приятно, защото и двамата не проявиха лоялност.

Мирела знае, че момчето е обвързано и качва такава история в Instagram и много ясно, че хората ще се замислят какво става между тях двамата и това не е коректно спрямо мен, защото ние сме приятелки, а от страна на Жорката не ми харесва това, че явно нещо и е споделил и това, че явно тя го е усетила близко това нещо и е решила да го покаже на цялата си аудитория".

#Игри на волята

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"